≫ 

7 načina na koji se beba može prikazati u snu: Evo kako da protumačite šta vam podsvest govori

7 različitih snova u kojima se pojavljuje beba i svi imaju drugačije značenje

  • 0
beba

Foto: Pixabay

Devojke, ne paničite! Beba u snu ne znači trudnoću. Podsvest nam šalje različite poruke kroz brojne simbole. Značenje bebe u snu zavisi od okolnosti u kojoj se ona pojavljuje, a može biti svašta - od simbola nevinosti do anksioznosti.

U nastavku teksta možete da pročitate na šta bi moglo da aludira prisustvo bebe u snu.

Videti bebu

 

Ako vaš uobičajen san samo teče, a beba je sasvim sporedni detalj koji ste ugledali, u tom slučaju je ona simbol nevinosti, čistoće i novog početka.

Ova beba je podsetnik na sve dobre, čiste stvari u vama. Mali znak upozorenja od vaše podsvesti da ste se previše uozbiljili i da je vreme da se malo opustite.

Beba

Foto: Pixabay

Videti uplakanu bebu

 

Ako beba koju vidite u snu neutešno plače to je pokazatelj da postoji neki novi element u vašem životu, kojem je potrebna pažnja i više posvećenog vremena.

To može biti novi posao, veliki projekat, nova veza ili bilo šta slično.

Videti bebu u pokretu

 

Ako je beba puzi ili pokušava da hoda, to često znači nove mogućnosti u životu. Mala srećna beba ima mnogo avantura ispred sebe isto kao i vi.

beba

Foto: Pixabay

Ako je ta dotična beba zaista vaše dete to znači da ulažete velike nade i ambicije u njega.

Videti bebu sa svim zubima

 

Verovali ili ne, ovaj zapanjujući prizor pojavljuje se veoma često u snovima. Ako ste trudni i u snu rađate bebu sa kompletnim setom zuba, to odražava vašu želju da konačno ugledate svoju bebu i napokon komunicirate s njom.

Ako sanjate isto to, a niste trudni, to bi značilo da ste "rodili" novi način komunikacije sa nekim. Konačno ste uspeli normalno da popričate sa osobom koju ste do tada izbegavali, ili ste imali neprijatan odnos.

Roditi bebu

 

San o porođaju je veoma direktna i jasna metafora, početak nove faze u životu, ili vaš preporođaj.

beba

Foto: Pixabay

Ako sanjate da ste u automobilu na putu ka bolnici to može da simbolizuje vaš strah od promena.

Ako nađete bebu

 

Ako tokom svog lutanja u snu naiđete na bebu, ona može biti simbol vašeg potencijala i talenta kojem je potrebna nega, a koju ste već neko vreme zapustili.

Ako zaboravite bebu

 

Slično tome, ako u snu negde zaboravite bebu to opet može da označava neki deo vas koji ste napustili. Možda vas grize savest što odavno niste svirali na instrumentu, znog kog ste godinama išli u muzičku školu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA