• 0

5 snova ukazuju na dolazak nove ljubavi u vaš život: Evo šta znači kada se ponavljaju neki motivi

, Telegraf

Moguće je da se nekoliko motiva iznova ponavlja kada sanjate

  • 0
Spavanje, gola, krevet san

Foto: Shutterstock

Sigurno ste već imali snove, koje nikako niste mogli da povežete sa realnim dešavanjima.

Moguće je da se nekoliko motiva iznova ponavlja kada sanjate, a oneirologija, nauka o tumačenju snova, kaže da bi upravo oni mogli da znače da će ljubav uskoro pokucati na vaša vrata.

Lutka

Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu ili spor. Međutim, ako poklonite lutku, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.

Nagost

Ako se vi skidate ili ste u snu već goli, to ukazuje na dolazak novog poznanstva. Ta osoba može biti važna za vas, a moguće je da ćete da njom imati romansu.

Posteljina

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bela platnena posteljina, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

Spavanje san jastuk žena devojka

Foto: Shutterstock

Gusta šuma

Ako ste u šumi i ne možete da pronađete izlaz, onda još niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspešan beg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će vas pronaći ljubav.

Semenke

Semenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semena, onda ste otvoreni da prihvatite i doživite nove emocije.

Međutim, ako sanjate žetvu to znači da bi trebalo da se rešite loših osobina, koje su do sada sprečavale nastanak i razvijanje nekih novih i lepih odnosa.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima