≫ 

Šta znači kad sanjate da vas partner vara ili ostavlja? Simbolika snova otkriva mnogo o vašoj vezi

Snovi, u kojima je vaš partner neveran, mogu imati različita tumačenja

  • 1
Muskarac, zena, privlacnost, preljuba, ljubomora Foto: Shutterstock

Da li vam se nekada desilo da se probudite i niste sigurni da li se to što se sanjali zapravo dogodilo ili nije? Snovi mogu da budu prilično uznemirujući, a pogotovo kada sanjate smrt ili izdaju voljene osobe. Oni često mogu da nam ukažu na stvari koje ne znamo o sebi ili koje odbijamo da saznamo.

Snovi u kojima je vaš partner neveran mogu imati različita tumačenja.

Motiv prevare nije redak u snovima, a njihovo značenje može biti i pozitivno i negativno, u zavisnosti od konteksta u kome se san odvijao, kao i od detalja koji su ih pratili.

1. Partner vas vara s bivšom devojkom

Najčešći snovi koje ljudi imaju dok su u vezi je da ih njihov partner vara s bivšom, što obično znači da niste sigurnu u vezu i partnera. 

Moguće je da osećate da vas partner zanemaruje ili imate nisko samopoštovanje. U nekim slučajevima ovi snovi takođe mogu značiti da se pojavila treća osoba za koju se bojite da bi mogla da ugrozi vašu vezu.

2. Sanjati raskid zbog prevare

Ako ste sanjali da raskidate sa dečkom ili devojkom zbog prevare, to ukazuje da imate strah od napuštanja. Sanjati da vas partner napušta ima i dublje značenje. Možda bi trebalo da preispitate svoja osećanja i zapitate se zbog čega imate strah od napuštanja, jer postoji mogućnost da ste ranije bili odbačeni ili da vam nije posvećeno dovoljno pažnje.

Raskid, razlaz, tuga, ljubav, razvod Foto: Shutterstock

3. Sanjati da zateknete dečka ili devojku u prevari

Ovo je sigurno san zbog kog ćete se probuditi sa groznim osećajem u stomaku, ali imamo dobre vesti. Sanjati da zatičete partnera u prevari znači da se to neće dogoditi u stvarnosti. Najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa partnerom i otkrijete mu da ste se loše osećali zbog sna koji ste sanjali.

Ponekad ovaj san otkriva vaš podsvesni strah od posvećenosti i vašu želju da se ne predate u potpunosti. Razlog bi takođe mogao da bude vaše potpuno nezadovoljstvo vezom ili dečkom ili devojkom, odnosno ponašanjem i navikama voljene osobe koje vam smetaju.

Konačno, ovaj san ukazuje i na iznenadni bliski susret sa osobom sa kojom niste u dobrim odnosima.

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. septembar 2021 | 20:38

    Mi smo svi rodjeni da budemo varani ili prevareni,pa molim vas zar nije tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA