• 0

Ono što prvo uočite na slici otkriva šta vas podsvesno muči i šta vas očekuje u budućnosti

, Telegraf

Prva stvar koja vam na slici privuče pažnju je odraz vaše podsvesti

  • 0
Oleg Shuplyak optička iluzija slika

Autor: Oleg Shuplyak

Testovi sa optičkim iluzijama nisu samo zanimljivi za razonodu, veći zbog toga što mogu dosta toga da otkriju o nama samima i našoj ličnosti. Najčešće zalaze u one skrivene dele ličnosti, za koje nismo ni svesni da ih posedujemo.

Ovakvi testovi se koriste i u mnogim testovima psihoanalize, kako bi se otkrila percepcija, način na koji se posmatra život i okruženja, ali i duboko skrivene tajne naše podsvesti.

Jedan od takvih je i ovaj test, koji ukazuje na to šta se dešava u vašoj podsvesti i ukazuju na greške koje vas blokiraju da ostvarite ono što želite u budućnosti.

Prva stvar koja vam na slici privuče pažnju je odraz vaše podsvesti.

Žena sa kišobranom

Kišobran na ovoj slici ukazuje na status, kao i na vezu između neba i zemlje. Ako ste prvo na slici primetili ženu sa kišobranom, to može značiti da u svojoj podsvesti imate potrebu da se zaštitite od sveta, trenutnog načina života i sistema vrednosti.

Potreban vam je odmor, ali i mentalni detoks. Pokušajte svakodnevno da radite na duhovnom razvoju, pružite priliku svojoj kreativnosti da se izrazi i tako ispunite sebe pozitivnom energijom.

Muško lice

Ako ste prvo na slici videli lice muškarca, onda to govori o vašoj domišljatosti i velikom broju ideja za sprovođenje planova kojima nesvesno težite. Čuvajte bistrinu u svom umu, bez obzira da li težite nečemu na materijalnom i duhovnom nivou.

Uskoro se u vašem životu može dogoditi zanimljiva promena. Imate sjajnu energiju i lako rešavate rzličite situacije. Vreme je da započnete i završite sve ono što ste planirali. Iskoristite svoje ideje za ostvarenje ciljeva.

Jedrilica

Jedrilica simbolizuje prosperitet koji će se uskoro pojaviti na obali vašeg života. Vi ste osoba sa velikim planovima i tačno znate šta želite da postignete u životu. Ipak, kaako bi sve mogli da postignete, važno je da se ne opterećujete previše, jer preopterećen brod uvek potone.

Vodite računa o svom mentalnom zdravlju, opuštajte se, zadovoljite svoje potrebe i provodite više vremena sa volenima - porodicom i prijateljima.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizuje dušu koja nije u jedinstvu sa telom. Ako ste prvo ovo primetili na slici, to znači da ste opsednuti poslom i ambicijama, preumorni ste, ne uspevate da napravite balans između privatnog i poslovnog i vaša duša zbog toga pati.

Ukoliko potiskujete emocije i radite protiv sebe, povećavate rizik od zdravstvenih problema na fizičkom i emotivnom polju. Nije sve u materijalnim stvarima, podsetite se na duhovnost i emotivnu stranu koja vas može isceliti. Dozvolite sebi odmor.

Video: Ako u prvih 7 sekundi pogodite šta je na snimku svaka čast

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima