≫ 

Supermodel otkriva svoju tajnu protiv starenja i baš sva pravila zbog kojih su Italijanke uvek seksi i nasmejane

Ceo svet priča o lepoti i negovanom izgledu Francuskinja, ali za njima ne zaostaju ni Italijanke

  • 1

Za razliku od njih ostale žene izgleda sve rade pogrešno, ali uz pomoć saveta ove poznate dame možete mnogo toga da popravite u svom izgledu i utičete da starenje.

Zbog dečka je imala 30 plastičnih operacija - pogledajte kako je nekada izgledala, a kako sada (FOTO)

Ono što razlikuje Italijanke od Francuskinja je ključna stvar koja njima omogućava da žive opušteno i bezbrižno – uživanje. Italijani rade šta god požele, kag god požele i kako, a tu filozofiju primenjuju i na starenje.

Dok su Francuskinje misteriozne, Italijanke su otvorene i sa kartama na stolu što im mnogo olakšava život. One teže da ostanu duže mlade, ali prirodno mlade i ne previše što ima pravi smisao. Svaka od nas koja je previše pod stresom, uplašena i zabrinuta zbog starenja treba da posluša savet italijanskog supermodela Marijekarle Boskono.

A post shared by Mariacarla Boscono (@iosonomariacarlaboscono) on

-Mislim da postoji tanka linija između starenja i starenja sa dostojanstvom jer danas imate tehnologiju koja može u velikoj meri da otkloni oštećenja na koži. Nemam ništa protiv toga samo mislim da treba naći prave ljude koji će uraditi intervenciju. Imam prijateljicu koja mi je rekla da joj ne pada na pamet da uklanja bore jer je na njima radila celog života. Možda ću vam zvučati smešno, ali ja sam sebi najlepša kada sam stvarno srećna. Teško je to rečima objasniti, ali sreća stvarno `pali` kao i tretmani za lepotu, rekal je Mariakarla.

A post shared by Mariacarla Boscono (@iosonomariacarlaboscono) on

Prema njenim rečima, Italijani imaju jednu ključnu reč za sve – uživanje. Oni ne vežbaju previše, ne prejedaju se, ne izgladnjuju se, ne piju previše lekova i nisu perfekcionisti, piše Coveteur.

Foto: Guliver/Elisabetta Villa/Getty Images for La Perla

Ono što je ona savetovala jeste da žene trebaju da se neguju i budu blage prema sebi. Ako reše da drže dijetu, to ne treba da bude izgladnjivanje, a kod vežbanja nije potrebno da se iscrpljuju i vežbaju do padanja u nesvest.

A post shared by Mariacarla Boscono (@iosonomariacarlaboscono) on

-Tajna moje nege je u pilinzima. Koristim ih stalno i svakog dana jer sam se opredelila za blage proizvode. Obavezno uradim piling tokom tuširanja, pre nego odem na spavanje i odmah po ustajanju. Onda sve bude drugačije. Obožavam i maske za oči na koje sam navučena jer one zaista čine čuda, rekla je manekenka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    16. januar 2018 | 12:10

    Protiv genetike se ne moze ..mozes ublaziti genetiku zdravom ishranim vjezbanjem no smoking no alcohol itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA