≫ 

6 vežbi uz pomoć kojih Šakira ima najbolju guzu na svetu (VIDEO)

Za njom uzdišu milioni muškaraca širom sveta

  • 0

Šakira pleni svojim izgledom, a kada pogledate njeno savršeno izvajano telo nikada ne biste mogli da zamislite da ona izgleda tako nakon dva porođaja – i to zahvaljujući dobrom programu vežbanja.

Otkrivena tajna Šakirinog izgleda - zbog ovoga pevačica je godinama seks bomba

Njen trener Ana Kajser podelila je video sa vežbama kojima Šakira oblikuje njenu guzu. Pevačica se sprema za svetsku turneju koju će započeti u junu u Nemačkoj i završiti u septembru u Kaliforniji, piše self.com. Pripreme je započela u teretani, a zahvaljujući postovima na Instagramu koji objavljuje njen trener možemo sada da se poslužimo istim vežbama kao i ona da oblikujemo zadnjicu.

- Tu smo... Vučica se vratila!!! Ta guza se vidi, je l da? Moja devojka se vraća u najbolju formu u životu zbog neverovatne turneje koja je pred njom! Za manje od dva meseca, ova mama će izaći na scenu i oduvaće vas za skoro dva sata nastupa. Radimo na tome da njena snaga i izdržljivost budu najbolje moguće, tako da je njena briga samo kako da zapali scenu, napisala je Ana.

Објава коју дели Anna Kaiser (@theannakaiser) дана

Pogledajte koje vežbe radi poznata pevačica i spremite se da se malo preznojite kako biste ovoga leta na plaži i bazenu pokazale zavidnu figuru, a posebno donji deo tela.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA