≫ 

Dženifer Lopez otkrila tajnu zbog koje su njeni treninzi efikasniji (FOTO) (VIDEO)

Njenoj lepoti i formi divi se ceo svet, a pored nje je i savršeni muškarac

  • 0
Dženifer Lopez, Džej Lo, Aleks Rodrigez Foto: Instagram/jlo

Sve što J Lo treba da bi bila seks bomba i da sjajno izgleda je njen dečko Aleks Rodrigez jer najlepše i najlakše je vežbati u paru.

Džej Lo oduvala u providnoj beloj kombinaciji, a onda se okrenula i pokaza najmoćniju guzu na svetu! (FOTO)

Oni su započeli godinu u najboljoj formi i na Instagramu objavljuju fotke i video snimke na kojima zajedno vežbaju. Obožavaju čučnjeve, tegove, burpije, podizanje medicinki, trčanje uz stepenice, preskakanje konopca i mnogo toga još. Vežbanje u paru može da vam pomogne da brzo dovedete telo u formu.

Објава коју дели Alex Rodriguez (@arod) дана

Trener poznatih Redži Čejmbers istakao je da je vežbanje sa partnerom jako dobro i motivišuće.

- Svakome treba partner za vežbanje. Prvo, zbog sigurnosti jer možete da uvidite da li ispravno radite neku vežbu. Dobro je zbog provere, balansa i motivacije. Tako imate osobu koja će vas gurati da trenirate upornije i snažnije. Partner može da vam bude oslonac za vežbanje i da vam pomogne da izbalansirate i ishranu i vežbanje. Trener ne može da motri na vas non stop, a odlično je i za povezivanje ukoliko oboje volite da vežbate, dodao je.

Објава коју дели Alex Rodriguez (@arod) дана

Šta može da bude više seksi od dvoje ljudi koji se trude da zajedno vežbaju i izgledaju sjajno, znojavi u sportskoj odeći? Džej Lo i Aleks su takmičarski nastrojeni i to ih gura da idu dalje.

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

- Kada pronađete nekoga s kim ćete provoditi vreme, sa kim želite da budete u vezi, onda ništa nije važnije od toga da toj osobi pomognete da bude zdrava i srećna. Vežbanje je odlično za smanjenje stresa, pa kada ste pod pritiskom idite i vežbajte. Radio sam sa mnogo parova tokom godina i uvek sam bio svedok toga da su se sjajno zabavljali i uživali u tome da provode vreme zajedno. Kada ste zauzeti, onda vam je vreme koje provodite sami teško. Kada neko odluči da uradi nešto pozitivno za oboje, onda pokazujete koliko vam je stalo. Ne morate da se trošite samo u teretani. Idite i planinarite, igrajte tenis, vozite bicikl, rekao je trener poznatih Majkl Blauner.

VIDEO: Seks bomba ili prenabildovana devojka

(Telegraf.rs/hollywoodlife.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA