≫ 

Ima 43. godine, trenira Dženifer Lopez i izgleda bolje nego sa 20, a sada je objavila neverovatne slike svoje transformacije (FOTO)

Godine joj ništa ne mogu...

  • 1

Ukoliko se pitate kako da i u 40-im godinama izgledate ni dan starije nego u 20-im, Trejsi Anderson, lični trener Dženifer Lopez i Gvinet Paltrou, ima savete za vas.

Blejk Lajvli otkrila surovu istinu koja se krije iza njenog izgleda posle porođaja

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku od pre 23 godine i uporedila je sa najnovijom kako bi pokazala koliko se promenila i to na bolje. Sada u 40-im ona izgleda lepše i seksipilnije nego pre 20 i više godina.

Објава коју дели Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) дана

Trejsi je zahvalna za svoj izgled fitnesu kojim je počela da se bavi i to je razlog zbog koga ona izgleda i oseća se sjajno.

- Jedan od razloga zašto sam toliko fokusirana na moj metod jeste taj što se naporan rad isplatio meni lično. Svačija pre i posle transformacija je jedinstvena i verujem da ono najvrednije koje ova promena donosi nije vidljivo golim okom, rekla je Trejsi.

Ona je svoj metod osmislila pre 20 godina kada je shvatila da u njenom fitnes programu nešto fali.

Објава коју дели Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) дана

- Bavila sam se istraživanjem i želela sam da budem sigurna da je ono što sam otkrila 100 odsto tačno. Moja misija je uvek bila da pomognem ljudima da dostignu njihov balans na najbolji mogući način. Sve je u tome da nađete ono što doprinosi vašem izgledu i prija vašem telu, dodaje ona.

Prema njenim rečima, sve je u tome da se fokusirate na male grupe mišića. Ona se polako kreće kroz vežbe koje aktiviraju manje grupe mišića i radi dosta ponavljanja, za razliku od ostalih trenera koji se fokusiraju na povećanje težine kojom rade, ali ostajus a malom brojem ponavljanja.

Објава коју дели Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) дана

Poznate ličnosti su oduševljene njenim radom, pa su se na njenoj listi klijenata našla mnoga zvučna imena poput Moli Sims, Kameron Dijaz i Kim kardašijam. Njen način vežbanja mnogima je pomogao da izgledaju sjajno i uvek u formi. Njene najpoznatije klijentkinje Džej Lo i Gvinet Paltrou dokaz su da kada ste fit vaše telo prkosi starenju.

VIDEO: Seks bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA