Fotografija na Tviteru nasmejala internet: Neočekivan način da izaberete savršen parfem

Možda će vam zvučati neverovatno, ali ova žena na Tviteru je pokazala neočekivan način da izaberete parfem koji vam najviše pristaje

  • 0
parfem

Foto: Pixabay.com

Društvena mreža Tviter se u velikoj meri promenila od samog osnivanja 2006. godine. Osim haštagova, ograničenog broja karaktera koji se sa 140 proširio na 280, omogućavanja reklamiranja, danas ova internet platforma je postala prepoznatljiva po deljenju različitih mišljenja, ličnih iskustva, ali i uvođenja trendova.

Ovog puta jedna žena je svojim postom totalno iznenadila korisnike ove dušrvene mreže kada je objavila fotografiju na osnovu koje je tražila od svojih pratilaca da joj pomognu da izabere savršenu notu parfema.

Da, iako ne možemo da osetimo mirisnu notu, ova Tviterašica je podelila sliku svojih ruku namirisanih parfemom, a zatim upitala: "Leva ili desna?"

Iako ljudi obožavaju da iskažu svoj stav na Tviteru, a pomislili biste da nikada ne bi učestvovali u ovoj raspravi zapravo mnogi su se uključili u konverzaciju i podelili svoje mišljenje.

 

- Intezivniji je miris, tako da bih definitivno izabrala parfem na levoj ruci - napisala je jedna.

- Čini mi se da je parfem na desnoj slici malo jači. Da li je reč o Versaće dylan blue parfemu? - upitao je korisnik Tvitera.

- Svi koji su izabrali desni nemaju ukusa. Definitivno levi - odlučno je napisao Tviteraš.

Neobičan post je nastavio da se komentariše, a internet publika se doslovno prepustila mašti pa su ispod objave nastavili da se ređaju saveti vezani za biranje savršenog parfema. Nismo sigurni za koji se ova žena odlučila, ali ono što je sigurno njena fotografija je nasmejala sve korisnike ove društvene mreže, ali i pokazala u kolikoj meri se Tviter promenio.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA