U sedmoj deceniji fit i mladolika, ovo je njena tajna: Neverovatna transformacija Mirjane Karanović

Na putu ka zdravijem životu i boljem izgledu slavna glumica izgubila je više od 14 kilograma

  • 9

Dramska umetnica Mirjana Karanović pravi je primer da su godine samo broj u ličnoj karti i da je stanje duha ono što se reflektuje i na telo. Glumica poslednjih godina intenzivno radi na svom telu, a o samom procesu izveštavala je i ranije na društvenim mrežama.

Karanović se posvetila treninzima i zdravoj ishrani zbog, kako je tada rekla, zdravlja. Na svom putu ka zdravijem životu i boljem izgledu Mirjana je izgubila više od 14 kilograma, a na vitkoj figuri mogu joj pozavideti i mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola.

- Sve je počelo tako što sam proveravala svoje zdravlje, jer se nisam dobro osećala. Otkrila sam da je moja štitna žlezda počela mnogo lošije da radi. Stalno sam bila umorna i usput sam nagomilala kilograme - rekla je tada Mirjana.

Kako je dodala, kada je otkrila uzrok počela je da se pridržava uputstva lekara, a rešavajući zdravstveni problem uspela je da eliminiše i neke loše navike.

- Živela sam na testu i nezdravim slanim pecivima, pa je bilo veoma teško da to izbacim iz ishrane. Sada sam se navikla - iskreno je podelila svoju priču glumica.

Kako je svojevremeno otkrila, sada svoj život ne može da zamisli bez vežbanja.

- Nije lako, ali posle treninga mogu sve. Razbistri mi se u glavi, opustim se i manje se nerviram - napisala je glumica uz jednu od svojih fotografija iz teretane.

Pored vežbanja tela, glumica je otkrila da je tajna njenog dobrog izgleda i mladolikosti i to što "ne zapušta mozak", ali i to da u njenoj ishrani nema mesa, a u životu više nema mesta ni za poroke.

- Trudim se! Nije baš da ne starim, ali ne propadam tako brzo. To je stvar genetike, ali čovek se naravno treba paziti. Već trideset godina ne jedem meso, petnaest godina ne pušim i ne pijem. Vežbam tri puta nedeljno, puno se krećem. Osim toga, i sada, u ovim godinama, otkrivam neke nove stvari kojima bih se mogla baviti. Ne zapuštam mozak - rekla je Karanović u jednom od intervjua.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    31. mart 2021 | 12:27

    Svaka žena bez muža, dece i bilo kakvih obaveza i životnih problema može izgledati kao ona.

  • Voki

    31. mart 2021 | 12:25

    Spremna je za Sarajevo.

  • Svaka cast

    31. mart 2021 | 12:24

    Antipaticna je ali za ovo respekt.Uzasno je jako mladi izgledaju, barem vecina, a stariji treniraju i nije im tesko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA