≫ 

Influenserka pokazala liniju godinu dana posle porođaja: "Bebe ne uništavaju telo!"

Dok je bila u drugom stanju, ovoj mami pristizale su poruke hejtera kako jedva čekaju da vide njeno telo kada se porodi

  • 6
Emily Skye Foto: Instagram/emilyskyefit

Fitnes instruktorka i influenserka Emili Skaj puno truda i rada ulaže u fizički izgled, a fotorgafijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram dokazuje da je žensko telo može da izgleda savršeno i posle porođaja.

Ova mama želi da ženama širom sveta pošalje poruku da treba da vole svoje telo i da vode računa o njemu i onda kada im život dodelu najvažniju ulogu. Ona tvrdi da čak i kada trudnoća ostavi tragove na koži, to ne znači da bi trebalo dići ruke od sebe i biti depresivan.

- Mnogi mi kažu da ne mogu, ali ja kažem da mogu i hoću - kategorična je Emili. - Pričaju kako je telo posle porođaja uništeno, a ja kažem da je prelepo i malo drugačije.

Kako ističe, dok je bila u drugom stanju pristizale su joj poruke hejtera kako jedva čekaju da vide njeno telo kada se porodi, tvrdeći da nikada više neće izgledati isto.

- Smejala sam se zbog tih poruka, jer sam znala da moje telo neće biti uništeno zbog predivnog bića koje donosim na svet. Bebe ne uništavaju telo. Ono je i posle porođaja snažno, neverovatno i predivno - poručuje ova žena.

Emili je inače majka dvoje dece, a kao tinejdžerka se borila sa depresijom i poremećajem ishrane. Priznaje da je nekada mrzela svoje telo, te da je na teži način naučila da prihvati sebe i zavoli svaku manu.

- Bilo bi mi jako teško ako bi moja deca imala takav problem. Zato se borim i trudim da budem najbolja verzija sebe i prihvatim svaku striju i nesavršenost - zaključila je Emili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    7. novembar 2021 | 12:55

    Ljudi koji ceo zivot treniraju, vrlo brzo mogu da povrate formu nakon dobijanja puno kila ili trudnoce. Ali ako neko ko ceo zivot lezi i jede, a ovo ocekuje, duboko ce se razocarati

  • pani

    7. novembar 2021 | 11:51

    mozda je u tom periodu 2 puta videla bebu za godinu dana tako moze ali nije majka rodila i ostavila da drugi neguje a ona i dalje radi sta je radila dok nije zatrudnela

  • Gradjevinac

    7. novembar 2021 | 12:05

    A tek da vidite moje telo lopatom, krampujem, nosim dzakove, i dobijem platu.a nisam hejter itd netreba mi teretana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA