Zvezde otkrivaju: 3 horoskopska znaka koja će ovog leta pronaći ljubav na moru

Astrolozi si ubeđeni da se ovim horoskopskim znacima smeši više od letnje romanse

  • 2

Rak, Jarac i Ribe tri su horoskopska znaka koja će ovog leta pronaći ljubav.

ZVEZDE OTKRIVAJU: Lav PRAVU LJUBAV može da pronađe samo sa ovim znakom - i potpuno je neočekivan

3 stvari koje svaki horoskopski znak radi kada je zaljubljen u vas

Horoskop otkriva da li ćete imati srećan brak ili vam preti razvod

Ne samo da će im vrućine, toplo vreme, talasi i zalasci sunca na plaži pomoći da pronađu voljenu osobu, već će odlepiti od ljubavi.

Rak

Dobre vesti za Rakove. Ovo leto je odlično vreme da konačno zaboravite na bivše. Položaj zvezda i Mars u vašoj kući od 24. juna do 8. avgusta učiniće vas poželjenijim više nego ikada.  Fokusirajte se na nove osobe, ne trošite vreme pokušavajući da se vratite bivšim ljubavima. Budite oprezni 31. jula i punog meseca, jer tad možete upoznati nekog ko nije vredan vaše pažnje. Postoji mogućnost da vam se svidi neko sa posla.

Odgovravaju vam Škorpije, Ribe i Bikovi, a izbegavajte Vage, Ovnove i Blizance.

Foto: pixabay.com

Jarac

Jarčevi će ovog leta biti posebno napaljeni i spremni za upoznavanje drugih osoba. Veoma je važno da žurite kada ulazite u vezu, bez obzira koliko seks dobar bio. Vama ovo ne treba ponavljati, ali za svaki slučaj mogli biste da teovirate negde na vidljivom delu ruke: Dobar seks- stabilna veza.

U drugoj nedelji avgusta stvari će delovati mnogo jasnije. Za svaki slučaj snabdejte se velikom količinom kondoma, osim ako ne želite za zakačite herpes i to onaj, koji se na pojavljuje na ustima.

Izbegavajte Ovna, Vagu i Strelca, a mogli biste da se vežete za Bika, Devicu ili Škorpiju.

Ribe

Ribe će ovog leta imati buran ljubavni život. To je sve posledica zvezda i položaja Marsa od 24. juna do 8. avgusta. One su horoskopski znak koji se bukvalno oseća bolestan ako leto ne provede pored vode. Bilo to more, jezero, banja, bazen, reka ili potočić, nije bitno - Ribe ćete uvek naći pored vode u letnjim danima, a tamo će i naći nekog u koga će se zaljubiti.

Ako upoznate nekoga vrednog pažnje, biće to Rak, Škorpija ili Jarac, dok bi trebalo da izbegavate Blizance, Strelce i Vodolije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA