• 3

Oblik nogu otkriva kakva je u krevetu (FOTO)

Najbolji način da otkrijete da li je žena prepuna strasti ili ne

  • 3

Kada se žena sviđa muškarcu, on obraća pažnju na sve aspekte njenog izgleda. On u njenoj fizičkoj pojavi traži znakove koji bi mogli da mu kažu kakva će mu biti veza sa njom i podsvesno bira onu sa kojom će moći da ima zdravo potomstvo.

Oblik ženskih nogu može reći mnogo toga o njenim navikama u krevetu, a to nije ni malo neobično, jer se sve zasniva na razumevanju ljudske anatomije i veze između ljudskih veza i hormonskog sastava. Kako oblik ženskih nogu određuje njene seksualne navike? Da biste to shvatili, stanite tako da vam noge budu jedna uz drugu i pogledajte se u ogledalo.

Prve efekte ćete videti posle samo 7 dana: Napravite sopstvenu pastu za zube od sastojaka koje sigurno imate kod kuće

Tip A

Počevši od gležnjeva, a završavajući se malo više od sredine tela, noge su u pravoj liniji i postoji samo jedna rupa između njih. Postoji prilično rasprostranjeno uverenje da što je manji jaz između nogu, to je žena bolja u krevetu.

Po pravilu, ove žene su jako nežne, a muškarce privlače svojom osećajnošću i ženstvenošću. One vole da preuzimaju inicijativu i žele da muškarac "obavi sav posao". To može biti i opasno za odnos jer većini muškaraca to brzo dosadi, žene sa takvim nogama bi trebale da pokušaju da budu bar malo aktivnije.

Foto ilustracija: Telegraf

Tip B

Noge se dodiruju samo na jednom mestu, samo na gležnjevima. Ovakve žene vole da steknu nova iskustva, a vole i element igre u svojim odosima. One su hrabre i avanturistički nastrojene.

Zaboravite sve što znate o mršavljenju – i pročitajte ovo ako želite da se ZAUVEK REŠITE viška kilograma

Ove žene su spremne da preuzmu glavnu ulogu u vezi, ali takva prekomerna hrabrost, ponekad može da uplaši muškarce. Zbog toga bi takve žene trebale da nauče da se kontrolišu.

Foto ilustracija: Telegraf

Tip C

Noge su blizu jedna drugoj, ali se ne dodiruju. Žene sa ovim tipom nogu su veoma nežne i romantične, ali ako im date sigurno mesto, ptretvoriće se u divlje mačke.

Foto ilustracija: Telegraf

Tip D

Noge se dodiruju u gornjem delu bedara, na kolenima, listovima i gležnjevima, to je jedan od najrasprostranjenijih oblika nogu. Takve žene se ponašaju prirodno i tradicionalne su u krevetu. One ne vole da eksperimentišu i imaju nekoliko omiljenih poza kojih se drže. Ali, ako njihov partner želi da isproba nešto novo, podržaće ga. Muškarci vole takve žene jer im ulivaju poverenje, osim toga takve noge su i jako atraktivne.

Foto ilustracija: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs / betterme.guru)

Komentari

  • Engi

    Po meni oblik mozga otkriva kakva je uopste.Ima onih sa prelepim nogama a seks ih uopste ne interesuje.Oblik nogu moze biti povoljan u poslu ali ako ih ne interesuje dzaba ti noge.

  • :-/

    A sta je sa zenama koje imaju lepe prave noge...ove na slikama sve neke iskrivljene?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima