Muškarci koji se bave ovim zanimanjem imaju seks svaki dan, a novinari i advokati "kad se sete"

Poljoprivrednici imaju najviše seksa od svih, novinari kad se sete, a najviše problema u spavaćoj sobi imaju advokati.

  • 13
seks par foto: pixabay.com

Verovali ili ne, najviše akcije u spavaćoj sobi imaju poljoprivrednici, rezultati su nedavnog istraživanja britanske kompanije za seks igračke "Lelo".

Čak 33 odsto poljoprivrednika ima seksualne odnose barem jednom dnevno! Od tog broja više od polovine svoje iskustvo u seksu opisuje kao "neverovatno".

Jedan od najčešćih razloga zašto poljoprivrednici imaju najviše seksa krije se u tome što žive daleko od grada i definitivno su fizički aktivniji od onih koji rade u kancelarijama.

polovi, seks foto: pixabay.com

Posle poljoprivrednika, najviše seksa upražnjavaju arhitekte, a na trećem mestu na listi nalaze se frizeri.

S druge strane, novinari imaju seks doslovno kad stignu i kad se sete, pa tako samo 1/5 njih ima seks samo jednom mesečno.

Advokati, takođe, imaju problema u spavaćoj sobi, pa samo 27 odsto njih doživi orgazam svaki put kad ima seks.

- Glavni faktor je način života koji nam diktira zanimanje, da li ga nosimo kući ili ne. To neminovno utiče i na kvalitet našeg seksualnog života. - kaže Kejt Moir, autorka studije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    13. oktobar 2019 | 12:47

    Od sutra puštam tanke brčiće i odoh u frizere,dobra je i bronza.

  • Ana

    13. oktobar 2019 | 16:40

    dzaba dzipovi ,avioni ,kamioni ..."Orač " zavrsava posao ....hahahahahah

  • Jok ja

    13. oktobar 2019 | 19:12

    Mnogi od nas bi probali žensko da smo u mogućnosti finansijski i da imamo milione...ovako niko nas neće čim te vide sa lopatom i pajserom itd...beže od tebe bio lep ili ne one vole pare vrednosti su se sve poremetile sve je se svelo na broj! 100,200,300,1000 milion skupa kola kafići diskoteke barovi na to idu žene. Kažem iz iskustva ni jednom u 20 godina nisam imao šansu za ženom nisam ružan ali ne vole radnike i siromašne one ne gledaju ko je dobar prodaju se jednostavno bile školovane li ne briga njih za to njih su roditelji vaspitali tako da traže samo pare i bogataše što bogatiju porodicu brano mićo kićo milo ovaj onaj...ne bi nabrajao sve. Sve se svodi na kupone tj Novac papir samo papir i broj na papiru katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA