≫ 

Snimak koji je oduševio internet: "Zašto ti da budeš frajer ako svako veče imaš drugu, a ja..."

Scena zbog koje će mnogi poželeti da gledaju ovu seriju

  • 4
daybreak foto: printscreen/netflix/daybreak

Monolog jedne od glavnih junakinja Netfliksove serije "Daybreak" oduševio je internet, a ispod snimka povela se prava polemika u 3.000 komentara.

Isečak iz serije u kojoj junakinja objašnjava zašto ne želi da je muškarci gledaju na tradicionalan način, oduševio je internet.

Ono što je najzanimljivije jeste da su joj muškarci gotovo aplaudirali na hrabrosti da otvori oči muškarcima i promeni način na koji oni i dalje gledaju žene.

- Do juče si mislio da sam devica. A šta sam sada? Komšijski bicikl? Kraljica Gvenevir? Zašto ćeš ti biti frajer ako me kresneš, ali sam ja laka riba ako imam seks sa nekim drugim? Ti želiš devojčicu. Dušicu, lutkicu koja će raditi sve ono što ti poželiš.

Pogodi šta, Vileru? Ja možda želim da budem poligamna, možda želim da imam trojku, da budem aseksualna ili demiseksualna.

Arhaični nazivi poput "device" i "drolje" su stvoreni da ukalupe žene u pakovanje za Barbike sa etiketama koje se lako čitaju.

E, pa ja nisam takva!

Pogledajte video koji je oduševio svet:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarkazam?!?!?

    5. novembar 2019 | 16:25

    Vrlo bitna vest

  • Ja

    5. novembar 2019 | 22:44

    Jedan kineski mislilac je to ovako objasni,,Kljuc koji otvara 10brava je dobar kljuc,a brava koju otvara 10kljuceva je.......

  • Перагеније

    5. novembar 2019 | 21:36

    "Ono što je najzanimljivije jeste da su joj muškarci gotovo aplaudirali na hrabrosti da otvori oči muškarcima i promeni način na koji oni i dalje gledaju žene." - ХАХАХАХА, нека је ожене ти што "аплаудирају". Хохохо, врећа нађе закрпу... осим што, да се кладимо, она неће закрпу - све исто, од како је света и века...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA