"Ovoliko lenjih devojaka ima samo u Srbiji": Burne reakcije na sve veći broj CAM GIRLS u Srbiji

Komentatori su svalili svu krivicu na pripadnice lepšeg pola

  • 29
grudi cam girls komentari foto: shutterstock/telegraf

Tekst o sve većem broju devojaka tzv. cam girls iz Srbije koje razgovaraju putem video-poziva sa klijentima iz inostranstva za koje se skidaju, zadovoljavaju ili samo pričaju izazvao je dosta vaše pažnje.

Međutim, najviše su komentarisali muškarci, ali uglavnom negativno - rečima da su žene definitivno "u povlašćenom položaju" kada je pronalaženje posla u pitanju jer one "uvek mogu da prodaju svog izgled" za razliku od muškaraca.

- Mnoge već prodaju svoj izgled za like. Instagram i Tviter su puni devojaka koje postavljaju fotke svojih zadnjica, samo radi jednog lajka. Što više golišavih fotki, više lajkova, više pratilaca. Ovako stave prstić ili dva i zarade malo love. Društvene, mreže i android telefoni su najveća bolest 21. veka. - glasio je jedan komentar.

S druge strane, jedan komentator je rekao da bi odmah raskinuo sa svojom devojkom kada bi saznao da se bavi ovim poslom.

grudi cam girls komentari foto: telegraf

Treći su pak, okrivili Srpkinje za kolektivni nemoral i lenjost.

grudi cam girls komentari foto: telegraf
grudi cam girls komentari foto: telegraf
grudi cam girls komentari foto: telegraf

Međutim, jedan Dušan je najbolje objasnio licemerje pojedinih komentatora.

grudi cam girls komentari foto: telegraf

Kako biste vi reagovali da se neko vama blizak bavi ovim poslom?

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limanka

    7. novembar 2019 | 16:07

    Ako ne možeš da prodaš pamet(koju nemaš), i negovano dupe možeš dobro da unovčiš, zahvaljujući bolesnicima koji žele da ga vide.

  • Aha

    7. novembar 2019 | 16:21

    Muskarci negativno komentarisu, ali za takvim devojkama trce. Normalne devojke i ne gledaju

  • RAsa

    7. novembar 2019 | 18:40

    POdrska devojkama ,zenama koje zive i rade u Srbiji,samo napred. Pored tipova koji se depiliraju,sminkaju i ko zna sta jos da bi bili in ili fit, vi svi koji ste ovo komentarisali negativno i uvredljivo ste katastrofa. Zena kada hoce da te prevari ima da nosisi i jos i svecu da joj drzis . Ceo svet je u tom filmu oslobodite zene ,a pitam ja vas kada cujete da je zena napadnuta prvo pitate kako je bila obucena,pa onda neki blagi komentar.Imaju svo p[ravo da e ponassaju a mi muski bas trcimo za takvima jer smo puni morala ,ha,ha,ha...podrska zenama radite st ahocete dosta smo vas ugnjetavali i crkvom sputavali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA