• 24

U 3 reči objasnila muškarcima zašto ih supruge odbijaju u krevetu, a istina je bolna

Pisac i blogerka Nadia Bokodia dala je odgovor muškarcima zašto supruge odbijaju seks s njima

  • 24

Nadia Bokodia žena koja je pitala 100 muškaraca da imaju neobavezan seks i koja tvrdi da su svi muškarci loši u krevetu tvrdi da zna gde je nestala seksualnost žena koje odbijaju svoje muževe u krevetu.

- Često me muškarci pitaju 'zašto moja žena nije napaljena kao ti'. - započinje priču Nadia u njenoj kolumni o seksu.

- Ovo paradoksalno pitanje zapravo objašnjava sve što treba da znate o kolektivnom muškom razumevanju ženske seksualnosti. Oni jednostavno to ne kapiraju. Nisam ovde da bih krivila muškarce, ali sam ovde da kažem da nam nisu ponudili ono što nam treba.

- Još iz perioda škole i seksualnog obrazovanja zabranjeno je da se priča o ženskom uživanju. Ako biste pomenuli reč vagina ili ženu koja uživa u seksu odmah bi vas neko posramio. Možda će vas iznenaditi podatak da je čak 70 odsto žena priznalo da doživljava bolove tokom seksa. Većina žena se i stidi svoje seksualnosti i svojih želja pa kada dostignemo zrele godine dolazi period kada ne želimo seks, a to je jasan znak da nešto nije kako treba. - nastavlja Nadia.

Impotencija, seksualni problemi, Svađa, Seks, Penis, tamabepa

Foto-ilustracija: Profimedia

- I baš tada dobijam milione mejlova od muškaraca koji me pitaju šta se desilo s libidom njihovih žena i kako da ih povrate. Ženska seksualnost je mnogo kompleksnija od nečega što može tek tako da se izgubi. Žena kada je sama gubi sve prepreke, zato ni ne čudi zašto su vibratori najprodavaniji onlajn proizvodi za žene, kaže Nadia i konačno otkriva bolnu istinu za muškarce.

Razlog zašto vaše supruge ne žele seks s vama je zato što im je dosadno! Jedno istraživanje je čak dokazalo da žene, više nego muškarci žude za novinama u vezi, a muškarci gledajući filmove za odrasle navikavaju se da seksualni odnos ne zahteva predigru. Skupite sve ove činjenicu u jednu i dobićete ženu koja je nezadovoljna seksualnim životom. - zaključila je.

Da li se slažete sa njom?

Video: Surovije od ovoga ne može: Najgori ljubavnici među horoskopskim znakovima

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Sajla

    I posle višedecenijskig braka i meni i supruzi seks je interesantan. Predigra je obavezna, higijena i pre i posle seksa na nivou, razumevanje ( jer nismo uvek raspoloženi), to je normalno. Nije samo cilj da se popneš, isprazniš i okreneš leđa, a ako nisi ne daj Bože uspeo, e žena je kriva. Nije, već ti. A nastaviš li tako, ode ona, kao živa ograda, kod komšije ili drugde. Zato čuvaj to što imaš, sa ili bez celulita. Meni celulit ne smeta kod heroine koja mi je rodila troje dece i već imamo unučiće. Najbolja mi je na svetu i obožavam je.

  • Kiks

    Dok ima strasti i sex je strava, čim se izgubi strast doviđenja

  • Cika Velja

    Ja mislio da treba ovo da komentarisem,a komsinica jedva ceka da me vidi,dok me rodjena zena ignorise? I do koga je krivica???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima