≫ 

Iz kog razloga su jake žene sve češće same? 10 razloga zbog kojih muškarci ne mogu da vas prate

Šesti razlog im posebno ide na živce!

  • 11
foto Pixabay foto Pixabay

Što je žena emotivno stabilnija i zrelija, to joj je teže da pronađe partnera. Iako daje priliku muškarcima, često se događa da brzo raskine vezu, ali ne zato što je hirovita ili "traži princa na belom konju", već zato što vrlo brzo može da shvati sa kim ima posla. Jake žene su za muškarce, a ne za dečake koji nisu u stanju da podnesu intenzitet njenih emocija.

Evo kako možete da prepoznate jaku ženu posle samo jednog susreta i razgovora.

Postavlja direktna pitanja

Jaka žena ne podnosi površnu konverzaciju, niti se ustručava da već na prvom sastanku "zagrebe" ispod površine i postavlja partneru i lična i filozofska pitanja.

Iskrena je

Šta god da je pitate, očekujte da ćete dobiti iskrene odgovore. Takođe, budite spremni da kažete ono što mislite bez ulepšavanja.

Zna šta želi

Jakoj ženi nisu potrebni maratonski i česti izlasci, niti posebna istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca želi. Ako joj se dopadnete, verovatno ćete to prepoznati odmah po njenom ponašanju, jer ona nije klinka i neće sa vama "igrati igrice".

Želi jaku vezu

Ako niste spremni da sa svojom partnerkom vodite duge razgovore o vašoj (i njenoj) prošlosti, strahovima, radostima i željama, i ne očekujete da vam neko oplemeni život, onda jaka žena nije za vas. Jaka žena je davno prošla epizode koje su podrazumevale puku zabavu - ona sada traži sadržajan i snažan odnos sa "drugom polovinom".

Ne plaši se intimnosti

I ove "dečje bolesti" je davno "preležala"; jaka žena se ne skriva da ne bi bila povređena, niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom.

poljubac, par, strast Foto: Pixabay

Ona vas "čita kao knjigu"

Jaka žena vrlo brzo može da skapira kakva je vaša priroda i šta vas može povrediti, ali to ne zloupotrebljava. Čak i ako se u njenom prisustvu iz nekog razloga osećate nelagodno, ona će vas ohrabriti da se oslobodite treme i predstavite se u pravom svetlu.

Čezne za doslednošću

Ako danas kažete jedno, sutra drugo, a prekosutra treće, četvrtog dana nećete biti ni na mapi njenog života. Jaka žena ne podnosi nedoslednost i "igranje igrica". To gasi njenu strast poput hladnog tuša.

Direktna je

Jaka žena je svesna da ponekad drugima može da deluje pomalo napadno, jer su i njene misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju da trpe taj intenzitet.

Voli bez ustezanja

... I ako je muškarac ne voli na isti način, ona se okreće i nestaje iz njegovog života. Jaka žena ne želi površnu vezu - ili je u vezi koja prožima sve aspekte njenog života ili tu osobu smatra prijateljem, za nju treća opcija ne postoji. Ona zna kad joj se neko daje "na kašičicu" i uvek takvu vezu prekida bez milosti.

Ne čeka zauvek

Ako je muškarac neodlučan i okleva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga ko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari ljubavnu vezu kakvu želi, jaka žena će radije odabrati samoću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    21. septembar 2020 | 00:06

    "Jaka" zena je ona koja odhrani puno dece , drzi kucu , to su bile nase majke i bake . Danas se pod jakom podrazumeva , arogantna ne flexibilna zena i za te kazu imaju karakter. Treba biti umeren ne previse mekan ali sa merom i u izrazavanju svoga "ja"

  • Malina

    21. septembar 2020 | 00:05

    Ova poslednja stavka je najmudrija. Tako zena biva srecna i zadovoljna.

  • Aleksandar

    21. septembar 2020 | 07:54

    Zene mogu partnera da postave na vrh lestvice zivota a mogu daga spuste na dnu lestvice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA