90 odsto ljudi potvrdilo: Ovo je glavni znak da je prvi sastanak prošao uspešno i da ćete ući u vezu

Glavni pokazatelj da je prvi dejt prošao savršeno

  • 0
Ljubavni par

Foto: Pixabay

Nakon prvog sastanka često se pitate kako je prošlo, analizirate svaki detalj i ponašanje vaše simpatije? Nema potrebe više da se trudite i dešifrujete sve segmente, jer postoji jedan jasan znak koji govori da je dejt prošao savršeno i da ćete se vrlo verovatno ponovo videti. 

Postoji toliko mnogo komponenata koje treba uzeti u obzir, od fizičke privlačnosti do govora tela, ali prema jednom istraživanju, najtačniji pokazatelj da je prvi sastanak dobro prošao je uspešan razgovor.

U 2017. godini kompanija za pronalaženje partnera "Plenty of Fish" sprovela je do sada najveće istraživanje o romantičnim sastancima, anketirajući više od 2.000 samca širom Sjedinjenih Američkih Država.

Prema rezultatima istraživanja, 9 od 10 ispitanika navelo je razgovor kao glavni pokazatelj da je sastanak protekao sjajno. 

Kada je reč o stvarima koje su najvažnije na prvom sastanku,ispostavilo se da je dobra konverzacija važnija od zabave u spavaćoj sobi.

Razgovor, par

Foto: pixabay.com

Kvalitetno razgovaranje je toliko važan faktor za zabavljanje i ima moć da pojača privlačnost između ljudi. Istraživanje je pokazalo da 87 odsto ispitanika smatra da je neko atraktivniji nakon odličnog razgovora.

Osim konverzacije, tri faktora koja doprinose atraktivnosti bili su inteligencija, seksi glas i dobar smisao za humor.

Sa druge strane, loš razgovor može da utiče negativno na privlačnost.

Prvi sastanak

Foto-ilustracija: Pixabay

Nakon što su shvatili da nemaju ništa zajedničko, 61 odsto ispitanika reklo je da bi im simpatija sa kojom su izašli na piće bila manje privlačna. U međuvremenu, 58 odsto ispitanika reklo je da bi ih manje privlačila osoba ukoliko bi tokom sastanka bila nepažljiva ili bezobzirna.

Moć razgovora je značajna u odlučivanju o sudbini vaše veze, ali posebno kada je reč o prvom sastanku.

Ono o čemu ćete odlučiti da razgovarate, koliko lako teče konverzacija i koliko vam je prijatno, moglo bi lako uticati na vašu percepciju o tome koliko je verovatno da ćete se ponovo videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA