• 11

Ovo su najčešći erotski snovi koje skoro svi imaju, a nikada vam ne bi priznali

, Telegraf

Seks snovi pokušavaju da vam pošalju jako važnu poruku

  • 11
Žena

Foto: Pixabay

Erotske snove sanjaju svi, makar s vremena na vreme, a da li ste znali da sanjarenje o seksu može da otkrije vašu podsvest?

Prema novom istraživanju koje je sproveo  sajt za upoznavanje “Ilicit Encounters”, u kome je učestvovalo 1.000 muškaraca i 1.000 žena, žene najčešće sanjaju da imaju seks sa nekom bliskom osobom - prijateljem. Ali najpopularniji san kod muškaraca je nešto sasvim drugo - seks sa bivšim.

Naravno, važno je zapamtiti da svoje erotske snove ne biste trebali shvatati preozbiljno, jer to ne mora nužno značiti da želite da se ta stvar dogodi. Nešto manje od tri četvrtine anketiranih žena reklo je da su sanjale o drugaru, dok je 68 odsto razmišljalo o seksu sa kolegom sa posla. 

Čak 62 odsto anketiranih žena reklo je da je razmišljalo o seksu s nepoznatom osobom, a samo 58 odsto da je sanjalo o svom trenutnom partneru.

Peto mesto zauzeo je san koji se odnosi na partnerovu prevaru - nešto više od polovine žena (57 odsto) sanjalo je da ih njihov dečko ili bračni drug vara.

Seks, intima, intimnost, erotika, stariji ljudi, zrelost, zreli ljudi

Foto: Shutterstock

Istraživanje  sajta “Ilicit Encounters”, specijalizovanog za ljude koji su u braku, a žele da nađu nekoga sa strane. pokazalo je da su muškarci sanjare potpuno drugačije.

Muškarci najčešće imaju erotske snove koji se odnose na seks sa bivšom partnerom - 92 odsto muškaraca je sanjalo ovaj san, u poređenju sa 54 odsto žena.

Drugi najpopularniji muški san je kada seks sa bilo kojom osobom krene u pogrešnom pravcu - 76 odsto muškaraca je sanjalo ovaj san.

foto Pixabay

foto Pixabay

Na trećem mestu bio je erotski san o orgijama, koji je iskusilo 72 odsto muškaraca, ali je zauzeo deveto mesto na listi žena.

Istraživanje je otkrilo da 68 odsto muškaraca razmišlja o seksu sa slavnom osobom, a 59 odsto o seksu na javnom mestu.

Erotski snovi takođe su se pokazali prilično popularnim među 93 odsto ispitanika koji su rekli da ih imaju redovno. Više od četvrtine ljudi reklo je da ih ima na svakih nekoliko dana.

Da li ste nekada imali erotske snove i kako su oni izgledali? 

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    Ja sanjam suprugu i nejnu kumu zajedno. Ufff... Cak i kad sam budan.

  • Maxa

    Ja sve to mogu samo da sanjam.

  • S

    Sanjam suprugu u trojci, ali samo sanjam...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima