"Moja žena me želi samo kad je pijana, vadi se na decu. Da li da je ostavim ili da je prevarim?"

Ispovest muškarca čiji je bračni život zapao u krizu

  • 12
Muškarac, žena, krevet, svađa, rasprava Foto: Shutterstock

Jedan očajan muškarac koji gazi četvrtu deceniju oglasio se zbog nesvakidašnjeg problema. Naime, ono što je karakteristično više za jači pol, dešava se njegovoj supruzi - pristaje da bude intimna sa njim isključivo kada malo popije.

Nesrećni suprug pokušao je da objasni svoj očaj u razgovoru sa bračnim terapeutom.

- Oboje imamo po 31 godinu, radimo puno radno vreme i imamo decu od šest i dve godine. Obavljam podjednak deo poslova kao i moja supruga, vodim računa o deci i predan sam porodici. Ali, naš seksualni život u poslednje vreme trpi. Ona jednostavno odbija da budemo intimni svaki put kad joj se približim.

Kad god pokušam da razgovaram sa njom o našem nedostatku seksualnog života, ona se opravdava time da ne želi da probudi decu.

Čak i spava dva puta nedeljno na sofi, govoreći da je zaspala gledajući TV.

Jedina pažnja koju dobijem od moje žene je kada popije nekoliko čaša vina.

Ali, ja želim da vratim iskru u naš seksualni život bez alkohola. Ne znam kako da razgovaram s njom o tome. Da li bi trebalo da pustim da se stvari reše same od sebe, da se razvedem ili da nađem ljubavnicu? U dilemi sam - ispričao je ovaj mladi čovek.

Odgovor terapeuta:

Možda čaša ili dve vina pomažu vašoj ženi da se oseća opuštenije i smanji nivo stresa kao posledicu dnevnih obaveza.

Sjajno je što toliko pomažete u kući, ali možda bi trebalo da budete intuitivniji i da se malo više potrudite oko stvaranja atmosfere koja će se vašoj supruzi dopasti. Dobar seks ne znači da on u isto vreme mora da bude bučan ili žestok. Razmislite, da li ste vi bučni dok ste intimni sa njom? Možda joj to smeta?

Pokušajte s drugačijim pristupima, a sledeći put unesite neke inovacije koje će joj probuditi želju.

I nemojte se ponašati kao muškarac koji beži sa bojnog polja kad prvi put naiđe na problem. Najlakše je odlučiti se na razvod ili naći ljubavnicu. Teže je, ali i lepše kada se suočite sa problemom i pokušate da ga rešite dokle god ne vidite da se stvari pomeraju na bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 111

    9. novembar 2020 | 23:28

    Pusti priče...Nadji drugu i uzivaj jer prema ovde ovom sto je rečeno.. Ona tebe ne voli vise i ili već ima drugog ili se sprema da ga nadje... Veruj..

  • Veteran

    9. novembar 2020 | 23:02

    Nadji drugu...

  • D

    9. novembar 2020 | 23:45

    Mozda voli apstrakciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA