Vreme čitanja: oko 2 min.

"Prevarila sam muža sa šefom i ostala trudna. On će znati da dete nije njegovo! Šta da radim?"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šokantna ispovest jedne žene koja je napravila grešku i našla se u izuzetno nezgodnoj situaciji

  • 20
ljubav, zaljubljeni par, dečko i devojka Foto: Pixabay

- Bila sam takav idiot. Spavala sam sa svojim šefom. U tom trenutku osećala sam se sjajno, ali sam nedavno saznala da sam trudna i moj partner će saznati da sam ga varala jer je imao vazektomiju - započela se svoju šokantnu ispovest 27 - godišnja žena.

Njen suprug je znatno stariji, ima 44 godine, nedavno se razveo, ima dva tinejdžera iz prvog braka i nije hteo više dece.

- Kada smo se upoznali, otvoreno mi je priznao da je imao vazektomiju nakon što su se on i supruga dogovorili da je porodica kompletna. Imam 27 godina i zapravo bih volela da postanem mama, ali znala sam da bih morala da prihvatim da se to nikada neće dogoditi ako ostanem s njim - nastavila je svoju priču.

Mlada devojka je priznala da je njen suprug zaista prijatan čovek i da je njihov brak dobar.

- Radim na benzinskoj pumpi i šef mi je divan. On je oženjen i ima sinčića. Jedne večeri je polica pala i udarila me je u glavu. Moj šef je bio toliko zabrinut, izvadio je prvu pomoć i zatvorio radnju. Počeo je da mi čisti ranu na glavi alkoholom. Moja povreda nije bila strašna - objasnila je.

Pažnja i nežni dodiri šefa su prijali ženi, te ga je ona zagrlila.

- Tada me je poljubio, a ja sam mu uzvratila poljubac. Prošli smo do sobe za osoblje i proveli smo zajedno noć. Znam da sam uradila nešto strašno, ali je intimni odnos zaista bio sjajan. Posle toga se moj šef prebacio u drugu kompaniju, a ja sam saznala da sam trudna. Pokušavam da sakrijem stomak od muža, ali neću moći još dugo da ga krijem. Šta da radim? - zaključila je zatražila savet.

Odgovor:

Bivši šef verovatno neće napustiti ženu zbog vas. Verovatno će poželeti da se vaša trudnoća nije ni dogodila, ali ako nastavite, imaće zakonsku obavezu da finansijski izdržava svoje dete, ali i moralno bude uz vas. Da li će to učiniti?


Da li bi se vaš partner saosećao sa vašom čežnjom da imate porodicu i budete u mogućnosti da poželite dobrodošlicu detetu drugog muškarca?

Moraćete da odlučite šta je za vas važnije - imati sopstvenu porodicu ili biti sa partnerom?

Da li ste spremni da budete samohrana mama? To može biti jako teško. Da li imate podršku u bližoj i široj porodici?

Potpuno je razumljivo kako se osećate, mada bi budućnost mogla da donese partnera koji želi porodicu kao i vi. Mnogo toga morate da uzmete u obzir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    14. novembar 2020 | 08:39

    A ja cekam skoro sat vremena na pumpi da naspem goriva dok se vi seksate.

  • Ja2

    14. novembar 2020 | 07:48

    Verovatno neka prica,ali poruka za sve zene koje ovo rade(i ja sam zena), o tome se razmislja pre a ne posle.Ne postoji ooravdanje,ne moralisem lazno,pa zamislite kada bismo svi radili ono sto nam u odredjenoj situaciji pomislimo(a ko zna koliko je bilo slicnih slucajeva).Zivot je borba sa pomislima,da nije tako svi bi bili alkoholicari,narkomani,prostitutke,gejevi,lopovi,kriminalci....Ionako je sve otislo u aut,i nije in,vec pitanje morala.

  • Pakistanac

    14. novembar 2020 | 07:00

    Posle j... nema kajanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA