≫ 

4 rečenice koje će povrediti svakog muškarca do srži: Ako ih izgovorite, nikada vam neće oprostiti

Dobro razmislite pre nego što nešto kažete u besu, jer muškarac neće uvek pokazati da je povređen

  • 0
Bračna svađa Foto: Shutterstock

Kada je reč o muško-ženskim odnosima postoje određena pravila koja bi trebalo poštovati, ukoliko ne želite da povredite osećanja onog drugog. Muškarci važe za jači pol, ali postoje stvari koje i njih mogu da povrede, i to do srži.

Dobro razmislite pre nego što mu nešto kažete, posebno ako znate da bi to moglo da ga uvredi, jer muškarac neće uvek pokazati da je povređen, a ove rečenice ne bi trebalo da izgovarate ni u najvećem besu.

1. "Ti si mamin sin"

Ovu rečenicu ne bi trebalo da izgovarate, jer ga je na kraju ta žena njega rodila, hranila i odgajala i od njega napravila čoveka kakav je danas. Muškarci su osetljivi na svoje majke i vole da čuju samo lepe stvari o njoj i njihovom odnosu.

Dok je odnos između sina i majke u granicama normale i ne narušava vaš odnos, onda svakako nema razloga za brigu.

Ljut muškarac, ljutnja, bes Foto-ilustracija: Shutterstock

2. "Moramo da pričamo"

Čim čuju ove reči, muškarce odmah hvata panika i u glavi prave najgore moguće scenarije. Ukoliko postoji neki problem, onda bi o njemu trebalo i da razgovarate, inače ga nećete nikada rešiti.

Ali započinjanje konverzacije ovim rečima je kardinalna greška, jer će se uplašiti i povući.

3. "Tvoji prijatelji su tako dosadni"

Većina žena nije oduševljena društvom svog partnera, jer misle da prijatelji loše utiču na njega. Ako vam se oni ne sviđaju i to mu kažete, onda može nastati veliki problem. S druge strane, ako vam se sviđaju, muškarac može postati ljubomoran.

Zato je najbolji savet da uvek pažljivo pričate i sa njima i o njima. Ukoliko vam nisu simpatični, a ne prave vam konkretne probleme u životu, ne govorite parteru kako vam se ne dopadaju, jer će ga to sigurno povrediti.

4. "Moj bivši bi to bolje uradio"

Sasvim je pogrešno spominjati bivše partnere ili još gore upoređivati sadašnjeg sa bivšim dečkom. Ono što je bivši radio ili nije radio, sada nije ni bitno. Sadašnji partner ima svoje vrline koje su vas privukle i fokusirajte se na njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA