Muž ju je napustio pošto je završila u invalidskim kolicima: Zaljubila se, a onda se desilo čudo

Opravdanje njenog supruga zašto ju je ostavio pošto je ostala nepokretna, bilo je da je razvod hteo i bez nesreće koja ju je zadesila

  • 1
Riona Kelly Foto: Instagram/rionakelly_offical

Riona Keli (37) doživela je infarkt kičmene moždine posle kog je ostala u invalidskim kolicima, a lekarske prognoze bile su da više nikada neće hodati. Samo pet dana po saznanju da će čitav život morati da provede u invalidskim kolicima napustio ju je suprug sa kojim je bila 14 godina u braku i dobila četvoro dece.

Prolazila je kroz teško razdoblje i, kako kaže, da joj je neko tada dao izbor, odabrala bi da ne živi. Na sreću, imala je podršku najbolje prijateljice Sare koja je bila kao član porodice, brinula je o deci i radila sve što je bilo potrebno.

- Kada se prisetim, loše sam se osećala u braku, ali izgradili smo zajednički život i imali smo odgovornost prema deci. Bio je to period u kom mi je suprug najviše bio potreban - kaže ova mlada žena.

Opravdanje njenog supruga zašto ju je ostavio pošto je ostala nepokretna, bilo je da je razvod hteo i bez nesreće koja ju je zadesila.

U toku svog oporavka, svakodnevno je odlazila na terapije kod trenera Kita Mejsona u kojeg se posle nekog vremena i zaljubila. Zahvaljujući njegovim vežbama, ali i velikoj ljubavi i pažnji Riona je, uprkos lošim prognozama, ponovo prohodala.

- Doslovno sam vukla telo jer noge nisam osećala, ali nije me bilo briga. Hodala sam i to je jedino bilo važno. Posle četiri meseca u bolnici, ojačala sam i stala na noge. Trebalo mi je 25 minuta za svega 16 koraka, ali bila sam uporna zbog svoje dece - kaže Riona.

Sa Kitom je već 11 meseci u vezi i kaže kako se napokon oseća kao da živi život kakav zaslužuje.

Riona je, inače, učestvovala u dva maratona u invalidskim kolicima, a sada može da hoda potpuno samostalno.

- Kolica su mi potrebna samo za veće distance, ali moj dom nije prilagođen za njih, pa se trudim da ih što manje koristim - kaže ova mlada žena i dodaje da je to verovatno najbolja stvar koja joj se dogodila.

- Sada treniram u teretani, a uz Kitovu pomoć svakog dana sam jača - zaključuje Riona, prenosi The Sun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    9. septembar 2021 | 09:40

    Nije nikakvo cudo sto se zaljubila i prohodala, sa trenerom Kitom moze sta hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA