≫ 

Mlada šokirana tražila savet: "Otišla sam na medeni mesec sa mužem, njegov otac nam se pridružio"

- Razmisli o tome da svom suprugu kažeš da se nisi udala za njegove roditelje, već za njega - posavetovala ju je jedna osoba

  • 3
Iznenađenje, mladi par, ljubavni Foto: Shutterstock

Pošto venčanje prođe, većina mladenaca jedva čeka da krene na medeni mesec i zaboravi na svu gungulu, stres, mnogo ljudi i sve što prati taj veliki dan. Međutim, ne ide sve uvek po planu, a jedna mlada podelila je svoje iskustvo sa svadbenog putovanja, koje je imalo neočekivani sled događaja.

Žena iz SAD-a je otišla u Meksiko sa svojim mužem kako bi uživali posle svadbe i dok je mislila da ništa ne može da pokvari njihov odmor, na pragu kuće koju su iznajmili pojavio se njen svekar, odnosno mladoženjin otac.

Ona je svoju priču podelila na društvenoj mreži Reddit i upitala za savet, da li je loša supruga, jer ne želi da njen svekar bude na medenom mesecu sa njom i njenim mužem.

Objasnila je da su boravili u vikendici njene svekrve, a njen svekar se, uprkos tome što je ovaj par odseo tu, pojavio bez ikakve prethodne najave.

- Boraveći u porodičnoj kući čuli smo kucanje na ulaznim vratima, kada sam ih otvorila, videla sam svog svekra koji je uzviknuo: "Iznenađenje!". Moj muž izbegava svađe, pun je poštovanja i nije rekao ništa. Osetila sam potrebu da ja učinim nešto po tom pitanju i rekla sam suprugu da želim da nađemo drugi smeštaj, što smo i planirali da uradimo za nekoliko dana - napisala je novopečena mlada.

Oni su posle 24 sata otišli, ali situacija se pogoršala kada su i svekar i svekrva nju optužili da je preosetljiva.

- Rekla sam im da smatram da je neprikladno da se nenajavljeno pojavljuju na tuđem medenom mesecu, bez obzira što su oni vlasnici nekretnine, barem koliko nam traje medeni mesec. Zapravo, smatram da je još gore to što su oni vlasnici jer im je onda teže reći "ne" - dodala je ona.

Inače, ovo nije prvi put da se ova žena sukobila sa roditeljima svog supruga, kako je navela, nekoliko puta su je već optužili da je preosetljiva i da pravi bespotrebnu dramu.

Zapanjeni postupcima svekra, mnogi su stalni na njenu stranu i dali ovoj žani podršku.

- Svekar je, čini mi se, jeziv. Medeni mesec je uglavnom za intimu, ne razumem zašto bi imao potrebu da bude tamo - napisala je jedna osoba.

- Razmisli o tome da svom suprugu kažeš da se nisi udala za njegove roditelje, već za njega - dodala je druga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. decembar 2021 | 14:29

    Mlada je u pravu,kud je bas tada se pojavo ,a sigurno je znao za to ,glupo je,oni zele da uzivaju u svojoj intimi,opasni ovi matorci sve zele i hoce da imaju pod kontrolu ,

  • Delboy

    18. decembar 2021 | 17:05

    Reci cu samo "Only fools and horses". Ljubitelji serije ce skapirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA