≫ 

Kako su se zavoleli Džej Lo i Ben Aflek: Još pre 20 godina znala je da je on pravi čovek za nju

Prava ljubav uvek pronađe svoj put, strpljiva je i na kraju uvek pobedi. Ovo dokazuje ljubav koja postoji između Džnifer Lopez i Bena Afleka

  • 2
Dženifer Lopez, Ben Aflek Dženifer i Ben; Foto: Profimedia

Skoro dvadeset godina od prve veridbe Dženifer Lopez i Ben Aflek dobili su dozvolu za brak i venčali su se ovog vikenda u Las Vegasu, prenose strani mediji.

U sudskom spisu koji je video "E! News" Džej Lo je zakonski promenila svoje prezime u Dženifer Aflek.

Par se upoznao pre 20 godina, tačnije 2001. godine na snimanju filma "Gigli", a Ben je zaprosio Dženifer 2002. godine.

Dženifer je tada bila sveže razvedena od plesača Krisa Džuda, a jednom prilikom je rekla kako je odmah znala da je Ben pravi čovek za nju.

Na početku su krili vezu, a nakon što se Ben pojavio u njenom spotu za pesmu "Jenny from the Block" svi su znali o čemu se radi. Od tog momenta paparaci su im bili za petama, a pevačica je priznala da je to bilo jako iscrpljujuće za njihovu vezu.

Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Ben Aflek, Ben Affleck Dženifer i Ben pre 20 godina; Foto: Profimedia/HUBERT BOESL/AFP

Brzo su postali omiljeni par Holivuda, pa su im mediji smislili novo zajedničko ime - Benifer.

Nakon manje od godinu dana veze Ben je zaprosio Dženifer, a samo nekoliko dana pred zakazano venčanje odložili su svabu da bi ubrzo i raskinuli.

Pričalo se da je do raskida došlo zbog Benove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu, ali i zbog problema sa kockanjem.

Latino diva je bila slomljena, tada je rekla kako je niko u životu nije povredio kao Ben. Nikada nije krila koliko ga je volela, a ljubav je ostala i sa njegove strane.

Nakon toga prošlo je mnogo godina. Ben je bio u braku sa glumicom Dženifer Garner sa kojom je dobio troje dece, a Džej Lo je bila u braku sa pevačem Markom Entonijem s kojim je dobila blizance.

Ben se u međuvremenu razveo od Dženifer Garner, Džej Lo je imala još nekoliko veza nakon rastanka od Marka Entonija.

Da prva ljubav zaborava nema dokazao je Ben kada je inicirao kontakt sa Dženifer u februaru ove godine dok je ona radila na snimanju filma "Shotgunh Wedding".

Varnice su ponovo planule i par je ponovo otopčeo vezu, ili je samo nastavio tamo gde je stao.

Dženifer Lopez i Ben Aflek,  Ben Affleck and Jennifer Lopez veridba, prsten Foto: Profimedia/Stewart Cook, Backgrid UK/BACKGRID

Ben je ponovo zaprosio Dženifer u aprilu ove godine, a ona je pristala. Dženifer je priznala kako nije mogla da veruje da im se to opet dešava nakon 20 godina. Zaprosio ju je u njihovom omiljenom mestu, kadi punoj pene. Pevačica je plakala i smejala se u isto vreme kada mu je opet izgvorila "da".

Video: Džej Lo zaplakala pred 25.000 fanova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA