Vreme čitanja: oko 2 min.

Pronašla sam stranca iz novina koji mi se dopao: Danas smo u braku, imamo četvoro dece

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par koji je spojio isečak iz novina

  • 0

Avigail Adam je tih dana izašla iz veze, kada je u poslovnom delu jednih novina primetila lice simpatičnog mladića, nesluteći da upravo gleda u budućeg muža Toma Szakija.

Impresionirana Tomovim (42) poslom za reciklažu i njegovim dobrim izgledom, Avigail ga je potražila na "Fejsbuku" i kontaktirala sa njim. On joj je odgovorio i našli su se na piću. Nažalost, Avigail uopšte nije osetila "varnice" sa ovim momkom i odlučila je da odbije drugi sastanak.

Međutim, ubrzo se predomislila, nakon što ju je Tom odvezao u Holandiju na konferenciju, gde su i počeli da se zabavljaju. Nekoliko nedelja kasnije, Tom ju je pozvao na putovanje po SAD i par je odlučio da svoju vezu ozvaniči.

Novine, ljubav Foto: Shutterstock

Dve godine su se zabavljali na daljinu, sve dok Avigail 2015. godine nije zatrudnela sa njihovim prvim sinom Leom, koji sada ima osam godina. Tada je prešla 9.263 kilometara, preselila se iz Tel Aviva u Izraelu u Nju Džersi u SAD.

Venčali su se u svom dvorištu u avgustu iste godine i danas imaju četvoro dece.

- Tako sam srećna što je drugi momak raskinuo sa mnom. Osećam se blagosloveno i srećno. Bilo mi je slomljeno srce zbog drugog tipa, a ovo je najbolji poklon koji sam ikada dobila - izjavila je Avigail za "Mirror" i dodala : - Čitala sam novine, i u jednom članku je bio o Tomu. Upravo je pokrenuo svoju kompaniju za reciklažu u Izraelu. Bila sam zaista impresioniran. Mislila sam da je najslađi momak ikada. Prošla je cela nedelja, a novine su mi još bile otvorene na njegovom licu. Njegovom lepom, lepom licu.

Tada je odlučila da kontaktiram sa njim.

- Odlučila sam da mu pišem ako ga pronađem na "Fejsbuku".  I jesam. Zamolila sam ga da izađemo na piće. Ja sam se njemu dopala, ali ja nisam osećala varnice. Nije odustao od mene i tako sam srećna zbog toga. Ne mogu da zamislim da nemam ovaj zajednički život sa Tomom. On je ostvario sve moje snove - ističe ova žena.

I Tom je podelio svoju stranu priče.

- Baš sam u to vreme počeo sam da razmišljam o tome ko je moja osoba iz snova i želeo sam nekog snažnog, nezavisnog i malo prizemljenog. Kada sam upoznao Avigail, ona je bila upravo ono što sam imao na umu - ono čemu sam se nadao - rekao je Tom i dodao:

- Ono što imamo zajedno je stvarno pravo partnerstvo. Moramo da nastavimo zajedno i nastavimo nešto magično.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA