Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati parovi sa ozbiljnom razlikom u godinama: Ove dame uživaju u ljubavi sa mlađim muškarcima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene koje izgledom prkose godinama tako biraju i mlađe partnere

  • 0
Poznati parovi, Heidi Klum i Tom Kaulitz, Cher i Alexander Edwards, Jason Momoa i Lisa Bonet Foto: Profimedia/Rob Latour / Shutterstock Editorial, The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA /, SplashNews.com

Ljubavni život poznatih ličnosti je, hteli oni to ili ne, ispraćen na svakom koraku. Međutim, neke zvezde su imale veoma zanimljive izbore partnera, a ono što ostane zapamćeno iz njihove ljubavi jeste i razlika u godinama, ukoliko je ima.

Ovih pet poznatih zaljubljenih parova ne samo da imaju veći generacijski razmak, već su upravo žene te koje su zavele mlađe muškarce.

1. Šer i Aleksander Edvards

Šer je prošla kroz dva braka, a sada, u 77. godini života, započela je vezu sa pevačem Aleksandrom Edvardsom, koji ima 37 godina.

Cher, Alexander Edwards Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

2. Džejson Momoa i Lisa Bonet

Glumica Lisa Bonet je u braku sa glumcem Džejsonom Momoom, od kog je starija 12 godina. Kako su govorili, nikada im to nije predstavljalo problem.

Jason Momoa, Lisa Bonet, Džejson Momoa i Lisa Bonet Foto: Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency

3. Madona i Džoš Poper

U svojoj 65. godini, Madona je odlučila da se prepusti da je ljubav ponese kuda treba, te je ove godine ozvaničila vezu sa 30-godišnjim bokserom Džošom Poperom.

Madonna, Madona,  Josh Popper Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

4. Hajdi Klum i Tom Kaulic

Veza Hajdi Klum i njenog supruga Toma Kaulica je krunisana brakom 2019. godine. Iako on ima 34, a poznati model Hajdi 50, takva razlika nije stala na put njihovoj ljubavi.

Heidi Klum Tom Kaulitz Hajdi Klum Tom Kaulic Foto: Profimedia/SplashNews.com

5. Hju Džekmen i Debora-Li Farnes  

Hju Džekmen i Debora Li Farnes je bračni par o kom se dugo vodila priča, naročito jer je mnogi nisu podržavali. Hju ima 55 godina, dok Debora ima 67 godina. Ipak, njihovom braku je ove godine došao kraj.

Hju Džekmen, Hugh Jackman i Deborra Lee Furness Foto: STARMAX /Backgrid UK / Profimedia

(Telegraf.rs)

Video: Dr Iman Assi i dr Ronald Milošević - zavoleli su se na radnom mestu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA