≫ 

Koliko farmerki svaka žena treba da poseduje u svom ormaru? Ovo je tačan broj

Savršen garderober svake žene bi trebalo da izgleda ovako

  • 3
Farmerke Foto: Pexels

Dame, da li ste se ikada zapitale koliko odeće zaista treba da posedujete u svom ormaru?

Ženski garderober bi trebalo u proseku da sadrži pet pari farmerki, sedam džempera i šest udobnih komada odeće za dan, otkrilo je jedno istraživanje.

Studija u kojoj je učestvovalo 2.000 odraslih takođe je otkrila da bi idealan ormar trebalo da se sastoji od četiri kežual suknje, četiri para patika i deset majica.

S obzirom na to da su se mnogi oslobodili elegantne odeće za kancelariju, dok rade od kuće, četiri svečane haljine, zajedno sa šest košulja ili bluza smatraju se sasvim dovoljnim.

Zbog pandemija korona virusa čak 49 odsto ljudi sada poseduje „opušteniju“ odeću nego ikad ranije, takođe se navodi u studiji.

Suknja Foto: Pixabay

- Naše istraživanje pokazuje da se kupci više odlučuju za udobnost, posebno kada rade od kuće. Međutim, iako biraju opušteniju odeći, i dalje žele da izgledaju dobro i uvek. Novi fleksibilni način života koji svi živimo znači da kupci prilagođavaju svoje odevne predmete tako da postignu ležerne kombinacije, spajajući nove trendi komade sa klasičnim, poput farmerki i blejzera - kazala je Kim Prist iz "centre:mk" internet prodavnice.

Da li smatrate da su pet pari farmerki i sedam džempera sasvim dovoljni u ormaru?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. oktobar 2020 | 19:13

    To je dovoljno da zena nebude zena nego manekenka na pisti za mnoge napaljene oci,znaće sta je versaci ali nece znati sta je kutlaca,elem sala mala iako u svakoj sali ima malo i istine,😉volim kad zena ume lepo da se obuce i da je pedantna ,kad vodi racuna o sebi bez obzira na broj farmerki sustina je u tome a ne u broju

  • Само примећујем

    15. oktobar 2020 | 19:26

    Пет фармерки је превише, а седам џемпера премало! Жена треба у ормару да има и панталоне, сукње и хаљине, а не само фармерке. Све је индивидуално, наравно.

  • Ja

    15. oktobar 2020 | 23:07

    Imam tri para koje nosim vec sedam godina, dosta, pare na stranu za crne dane, pusti, pusti modu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA