Džemper-haljine su tople i ženstvene: 3 moderna komada bez kojih će jesen 2021. biti nezamisliva

Za razliku od drugih, ovakve haljine su udobne, ne stežu i ne ograničavaju pokrete

  • 0
Foto: Shutterstock

Hladni dani koji stižu ne bi trebalo da vas odvrate od namere da izgledate elegantno i budete stilizovane, a pogotovo sada, kada na scenu stupaju džemper-haljine. Ponovo smo u onom periodu godine kada su džemperi među najpopularnijim komadima garderobe, a žene ih rado nose i kombinuju sa suknjama, pantalonama i farmerkama.

Kada su haljine od toplijeg materijala u pitanju, ove sezone nosiće se sve dužine i sve boje, tako da će svaka dama moći da nađe baš onu koja joj odgovara.

Džemper-haljine su jesenja verzija lepršavih haljina koje su bile trendi tokom leta, udobne su i najbolje od svega je što ih možete kombinovati uz gotovo sve. Mogu se nositi uz svaku vrstu obuće, od sandala, preko patika do čizama.

1. Džemper-haljina i duboke čizme

Čizme iznad kolena su popularne već nekoliko sezona i savet svih modnih stručnjaka je da se i ove jeseni nađu u vašem cipelarniku. Ako ih kombinujete sa džemper-haljinom, dobićete fenomenalnu odevnu kombinaciju u kojoj će vam biti udobno, a ujedno ćete izgledati i trendi.

2. Kombinacija patika i džemper-haljine

Za šetnju, druženje s prijateljima i druge neformalne prilike, džemper haljinu uparite sa ravnim cipelama ili patikama.

3. Džemper-haljina i suknja

Ova kombinacija namenjena je smelim damama koje se ne libe da u svakom trenutku izgledaju drugačije od "ostatka sveta". Spoj džemper-haljine i suknje ne samo da je udoban i ležeran, već je i veoma šik i visoko kotiran u modnom svetu.

Možete kombinovati sve vrste materijala za skunje - od onih laganih i lepršavih do neprevaziđene moćne kože, i džempere različite debljine i teksture. Konačno, ako ovaj odvažni modni duet ponesete uz sandale sa visokim potpeticama i kaišićima, nema greške - bićete zapaženi gde god da se pojavite. Važno je samo da ovakav stil možete da iznesete i da mu date lični pečat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA