≫ 

Poznata glumica uporedila majčinstvo sa "emotivnim i fizičkim maratonom" i otkrila ženama sve izazove koji ih čekaju nakon porođaja

Kira Najtli je otvoreno govorila o svim izazovima koje majčinstvo nosi

  • 2

Kira Najtli odlučila je da sa celim svetom podeli surovu realnost majčinstva. Ona tvrdi da bi žene trebalo pohvaliti za "emotivni i fizički maraton" kroz koji prolaze kada dobiju decu.

Sama glumica je svog sina Edija rodila 2015. godine.

- Mislim da žene ne dobijaju dovoljno pohvala za fizički i emotivni maraton kroz koji prolaze kao majke. Ja sam bila izuzetno privilegovana. Imala sam odličan sistem podrške. Imala sam puno sreće u karijeri i mogu da priuštim dobru brigu za svoje dete, ali mačinstvo je i dalje prokleto teško, izjavila je za Balance magazin.

Foto: AP/Tanjug

Kira poručuje drugim majkama da prihvatanje svih poteškoća koje majčinstvo donosi ne znači da su one lošiji roditelji, niti da su loše majke koje ne vole svoju decu. Za Najtlijevu je to jednostavno suočavanje sa velikim životnim izazovima koji dolaze nakon porođaja.

- Sve ovo što sam rekla ne znači da ne volim svoje dete. Ja samo priznajem da su manjak sna, hormonske promene i promene u odnosu sa partnerom samo stvari koje svakodnevno čine da se osećam kao da ne uspevam. Zato moram da podsećam sebe da nisam neuspeh, već da radim ono šta mogu, ali ni to nije lako, dodaje ona.

VIDEO: Evo zašto je naša lepa glumica "dupla majka"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA