≫ 

Pažljivo i originalno: Zbog korona virusa sa sigurne udaljenosti čestitali baki 95. rođendan

"Volim vas. Hvala vam. Žao mi je što ne možemo biti zajedno, ali barem ste vi zajedno..."

  • 0
Baka

Printskrin: YouTube/syracuse.com

Rođendan je svake godine posebna prilika, pogotovo kada se slavi 95. Unuci i unuke, sinovi i kćeri ipak nisu propustili priliku da čestitaju svojoj voljenoj mami i baki Ketlin, ali na malo drugačiji način, prenosi 24sata.

- Morali smo da budemo na sigurnoj udaljenosti. Srećan 95. rođendan, bako - napisala je Sara Birn iz Njujorka u opisu videa koji je mnoge raznežio.

Baka

Printskrin: YouTube/syracuse.com

S obzirom na situaciju s korona virusom i činjenicom da su ljudi starije životne dobi najugroženiji, svojoj su baki i mami čestitali rođendan na malo drugačiji način.

Okupili su se ispred kuće, na dovoljnoj udaljenosti od nje i s balonima i čestitkama joj zapevali pesmu. Ni oni ni ona nisu skidali osmeh s lica, a video koji je na Instagramu pregledan gotovo 20.000 puta rasplakao je mnogo ljudi.

- Volim vas. Hvala vam. Žao mi je što ne možemo biti zajedno, ali barem ste vi zajedno - rekla je baka u toku rođendanske čestitke.

- Ako ste dovoljno srećni u životu, onda ste upoznali baku Birn - napisala je jedna od njenih unuka u komentaru ispod snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA