Dečak je rođen sa belegom i patio je zbog toga: Ono što je njegov tata uradio rasplakalo je svet

Kandidat za tatu godine

  • 1
Beleg  derrick Jr and derrick sr . Foto: Facebook/Juicy Quill Tattoo

Derek Pru iz Alberte u Kanadi primetio je da njegov osmogodišnji sin Derek Pru Junior odbija da skine majicu kad odu zajedno na bazen.

Derek Junior rođen je sa velikim belegom na grudima. Dok je bio mali, nije obraćao pažnju na svoju fizičku različitost od ostalih dečaka. Ali, kako je počeo da odrasta, tako je beleg počeo da mu smeta i da se stidi što je drugačiji.

- Kad smo otišli na bazen, Derek je odbijao da skine majicu – priča njegov otac. – Ohrabrivao sam ga da to uradi, ali moj sin se snebivao i počeo je da se povlači u sebe. Zato sam odlučio da uradim tetovažu koja će biti identična njegovom belegu.

Stariji Derek verovao je da će tetovaža biti gotova posle jednog odlaska kod tatu majstora.

- Ali, prva tri sata pretvorila su se u oko 30 sati. Kad sam posle prvog odlaska kod tatu majstora pitao da li je tetovaža gotova, odgovorio mi je da je ’skoro završio konture’. Ipak, nisam hteo da odustanem – priča ovaj hrabri tata.

Zbog veličine i položaja belega, morao je da primi nekoliko anestezija kako bi izdržao tetoviranje na mestima koja su puna osetljivih nervnih završetaka i dobio beleg identičan onom sa kojim je rođen njegov sin. Tata Derek je čak devet puta morao da ode na tetoviranje.

Njegov sin nije bio svestan iznenađenja koje mu je otac pripremio sve dok nisu zajedno otišli na bazen.

- Samo sam skinuo košulju. Pokazao sam mu da imam potpuno isti znak kao on – ispričao je Derek Senior.

Njegov sin je odmah skinuo majicu i igrao se pored bazena samo u kupaćim gaćicama.

Posted by Juicy Quill Tattoo on Четвртак, 10. децембар 2020.

Otac i sin su 9. decembra zajedno otišli kod tatu majstora kako bi on mogao da uporedi svoj rad.

- Beleg na telu dečaka mnogo je uticao na njegov svakodnevni život. Sad kada vidi da i njegov otac ima isti beleg na telu, mlađi Derek ima više samopouzdanja, ne pati i ne stidi se što je drugačiji od drugih dečaka – izjavio je tatu majstor.

A šta kaže Derek Senior kad ga ljudi pitaju otkud mu beleg?

- Odgovaram im da se beleg pojavio na mom telu dok sam još bio mali. Šta je 30 sati tetoviranja naspram činjenice da se moj sin ponovo smeje i da voli sebe – poručuje ovaj brižni tata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA