Ona ima 62, a njen suprug 72 godine i čekaju bebu: "Mužu se dive, a meni govore da sam prestara"

Njih dvoje su dokazali da su čuda moguća

  • 4
Mama u 62 godini Dženi Jenny Good Wifey

Foto: Instagram/jennys.reviews

Nauka tvrdi da žena koja je ušla u menopauzu ne može da zatrudni, a da muškarac koji je uradio vazektomiju ne može da ima potomstvo. Međutim, Dženi (62) i njen suprug (72) dokazuju suprotno.

Naime, Dženi je ušla u sedmu deceniju života i već 16 godina je u menopazi - bar je bila do trenutka kada je čudom ostala u drugom stanju. S obzirom na to da se radi o takozvanoj gerijatrijskoj trudnoći, Dženi svoju bebu opisuje kao "čudo" koje je pozitivno iznenadilo nju i njenog supruga.

Budući da je u pitanju starija žena, mnogi su imali pregršt pitanja kada je reč o njenoj trudnoći, između ostalog i to da li je podvezala jajnike, na šta je Dženi objasnila da nije, ali je naglasila da ni menstruaciju nije imala punih 16 godina.

- Ne, moji jajnici nisu bili podvezani, ali moj muž je imao vazektomiju - objasnila je u jednom videu na društvenoj mreži TikTok.

Dženi je prilično aktivna na društvenim mrežama i redovno objavljuje tok svoje trudnoće, pa tako govori o refluksu kiseline, bolnim niskim udarcima i bebi koja joj pritiska bešiku.

Ona se, takođe, osvrnula na dvostruke standarde kojima su izložene žene u odnosu na muškarce.

Kada je otkrila da je trudna sa 62 godine, rekla je kako je niko nije pitao koliko njen muž ima godina. Dok njoj često govore da je "prestara" da bi imala decu, njenom partneru se svi dive.

Dženi i njen muž očekuju trećeg sina koji bi trebalo da se rodi 25. novembra. Inače, zanimljivo je da korisnici društvenih mreža nisu uvereni da su godine ovog para prave i mnogi smatraju da su oboje zapravo daleko mlađi nego što govore.

Ovaj bračni par se susreće sa brojnim negativnim komentarima, pa joj je tako neko rekao da nije zdravo rađati ni sa 35, na šta je ona rekla:

- Zaista cenim vaše uputstvo u ovom trenutku, hvala vam.

S druge strane, ima i onih koji je podržavaju i kažu da nema ničeg lošeg u tome što će biti starija mama.

- Tako sam srećna zbog tebe. Trudna sam sa blizancima u 42. godini i rodila sam peto dete u 40. godini. Moje telo govori šta može. Ne obraćam pažnju ni na šta drugo - napisala je jedna žena, a druga je dodala:

- Starost nas ne definiše! Ja kontrolišem svoju "gerijatrijsku trudnoću".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dane

    16. septembar 2021 | 13:18

    Ne bih nesto rekao da ova ima toliko godina,bar dvadeset manje🤔🤔🤔🤔🤷‍♂️

  • Nina

    16. septembar 2021 | 19:35

    Žena ima 42 godine, vodi satiričan blog i ova njena šala je skretanje pažnje na odnos ljudi prema tzv. gerijatrijskim trudnoćama. Svetski mediji su već objavili opširno objašnjenje ove priče.

  • Ljubav

    16. septembar 2021 | 14:35

    Neka je srecno i Bogom blagosloveno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA