≫ 

Tražili smo od Beograđana da nam pokažu kako se pravilno stavlja kondom i nisu nas razočarali (VIDEO)

Polno prenosive bolesti se uz adekvatnu zaštitu mogu sprečiti

  • 0

Kako biste zaštitili sebe i vašeg partnera od bolesti obavezno upražnjavajte siguran seks koji podrazumeva upotrebu kondoma.

Novi kondom muškarcima otkriva kakvi su u krevetu, koliko su obdareni - ali ima jednu veliku manu koja može da im uništi život

Često u dugim vezama ili iz razloga što smatramo da je seks bez kondoma bolji, ne razmišljamo o njegovoj upotrebi. Pored bolesti koje mogu da se leče, postoje i one koje su neizlečive kao što je HIV/AIDS.

Na žalost, u Srbiji postoji 3.000 registrovanih obolelih od ove bolesti, ali se smatra da postoji još onih koji ne znaju da su zaraženi.

Pitali smo Beograđane da li koriste kondom (kao jedan od najboljih načina da se zaštitimo od ove bolesti) i da nam pokažu kako ga stavljaju. Uprkos tome što su seksualno prenosive bolesti za mnoge i dalje velika tabu tema, svi Beograđani sa kojima smo pričali odlično su znali kako se kondom pravilno stavlja i koliko je važan u borvi protiv HIV-a.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA