• 10

Briga o pacijentu na prvom mestu: Najsavremenija hirurgija i stručan kadar kojima godinama poklanjamo poverenje

Kada su u pitanju hiruške intervencije važno je biti u sigurnim rukama

  • 10

Bilo da je reč o rutinskim zahvatima ili komlikovanim hiruškim zahtevima, veoma je važno poverenje pokloniti pravim stručnjacima koji pored znanja imaju na raspolaganju i najsavremeniju tehnologiju.

Jedna od najopremljenijih zdravstvenih ustanova jeste Euromedik koji dugi niz godina ulaže u kvalitet kako kadrova tako i opreme, a uspešnost se ogleda u poverenju na hiljade pacijenata koji su se podvrgli zahvatima u ovoj ustanovi.

hirurgija, operacija

Foto: Pixabay.com

Hiruške intervencije se obavljaju u savremeno opremljenoj Euromedik ustanovi na Novom Beogradu. Ustanova nudi operacije opšte i abdominalne hirurgije, onkohirurgije, ginekologije, vaskularne hirurgije, endokrine hirurgije, ortopedije, centar zua melanome, edoskopije, ORL hirurgije, urologije, spinalne hirurgije, urogenitalne hirurgije, grudne hirurgije, plastične hirurgije, oftalmohirurgije i neurohirurgije.

Tim sjajnih stručnjaka brine o pacijentima, a ljubazno osoblje učiniće oporavak u prijatnom okruženju u stacionaru mnogo lakšim. Pored toga, usluge hirurga su veoma povoljne, što je još jedan od razloga da vaše poverenje poklonite upravo ustanovi Euromedik.

Operacija, bolnica, hirurzi, Operacija, hirurgija, hirurzi

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Wellness RM

Briga o pacijentu od momenta postavljanja dijagnoze, preko operacije i post operativnog lečenja, do potpunog ozdravljenja je prioritet svih zaposlenih u ustanovi, a to je i više nego dovoljno da upravo u ovoj nasjavrememnijoj ustanovi potražite medicinsku pomoć ukoliko vam je potrebna.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Mery.Loo

    A zašto smo u obavezi da izdvajamo za zdravstveno preko plata!!!Lečimo se po privatnim klinikama...nema problema....ali otkačite nas obaveznog zdravstvenog osiguranja i dajte nam pristojne plate!

  • saj

    sve je to lepo..a operacija bruha 1000e...idi bre..

  • Mimi

    Našim hirurzima naklon. U kakvim uslovima rade, a opet vrhunski. Ne ide naš narod u inostranstvo zbog loših lekara, već uslova za rad, opreme, aparata i ko zna još čega. Da naši doktori imaju sve kao vani bili bi svetski eksperti. Bez obzira na to, oni čine čuda.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima