Kajli Minog imala je samo 36 godina kada su joj rekli da ima rak: Ovako sada gleda na život

Pop zvezda iz Australija, poznata pod nadimkom "Džepna Venera" Kajli Minog proživela je veliku bitku kada je otkrila rak dojke u početnom stadijumu

  • 0
Kajli Minog

Foto: Profimedia/Felipe Ramales/SplashNews.com/Splash

Sa samo 36 godina pevačica Kajli Minog je dobila strašnu dijagnozu- da ima rak dojke.

Uobičajni medicinski skrinig nije otkrio ništa sumnjivo, sve dok tumor nije otkrio tim profesionalaca, prenosi "Express".

- Ukoliko imate bilo kakvu sumnju, idite na još jedan pregled – kazala je pevačica prošle godine i to je bilo ono što je ona uradila.

Sledila je svoj instinkt i otišla je po drugo mišljenje. Sva je sreća što je sledila svoj osećaj jer upravo zbog toga, Minog sa 54 godine danas i dalje nastupa i peva širom sveta.

Zahvaljujući osmomesečnoj hemioterapiji i radioterapiji tokom 2006. godine, rak dojke je doživeo remisiju.

Početna dijagnoza raka dojke delovala joj je kao da počinje da gubi tlo pod nogama, ali brzo lečenje joj je spasilo život.

- Imala sam dijagnozu, ali svet nije znao za to. Bila sam sa bratom i dečkom tada. Svi smo bili zabazeknuti i otišli smo u kafić. Konobar je prišao i pitao nas kako smo, a mi smo robotski odgovorili ’dobro, hvala’ - kazala je pevačica.

- Baš u tom trenutku sam pomislila koliko zaista ne znamo kroz šta neko drugi prolazi - iskrena je bila Kajli.

- Posle raka ili bilo koje ozbiljne bolesti ili problema koji vam menja život, morate da naučite da se prilagodite - kazala je ona.

- Život je pun izazova, a vaš cilj je da imate što više dobrih trenutaka. U ovoj fazi života zaista osećam kao da je život sačinjen od trenutaka, a mi treba da se postaramo da ti trenuci budu dobri – zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA