Da li biste se kupali sapunom od majčinog mleka?

Na internetu stvarno može svašta da se nađe, a neretko i vrlo bizarne stvari kao što su proizvodi za negu dečije kože napravljeni od majčinog mleka

  • 6

Jedna preduzetna Kineskinja napravila je pun poslovni pogodak kada je počela putem interneta da prodaje sapun od svog sopstvenog mleka. Na ovu ideju je došla po principu “da se ne baci”, jer njen novorođeni sinčić nije hteo da sisa. Njene grudi su i dalje bile pune mleka, pa je bila primorana da se izmuzava.

Umesto da dozvoli da propadne ili da ga donira u banke humanog mleka, ova žena shvatila je da, iako želudac njene bebe neće da ga prihvati dojenjem, to mleko sigurno može da bude blagotvorno za kožu. Konkretno, napravila je sapun za koji tvrdi da pomaže bebinoj guzi koja se ojela od pelena, ali je odličan i za negu lica i tela odraslih.

Pošto je imala viškove, odlučila je da sapunčiće od majčinog mleka izlije u simpatične kalupe u obliku zeka, meda, kornjačica ili riba i ponudi na kineskom portalu Taobao koji se, slično Amazonu i Ebay-u bavi prodajom stvari putem interneta. Verovali ili ne, proizvod je u Koni, ali i šire postao pravi hit!

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nezadovoljština

    25. april 2014 | 12:15

    Meni je prijateljica obećala jedan litar za koh kad se porodi.

  • Ljiljanа.

    25. april 2014 | 10:27

    Сем мајчиног млека које још састојке садржи? Купамо се са којекаквим млечним производима па што и не овим.

  • Maja

    25. april 2014 | 13:08

    Sto da ne nemoze da skodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA