PRIČA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Izgledao je ovako i hteo da se ubije, a onda je uzeo sudbinu u svoje ruke! (FOTO) (VIDEO)

Zamislite da ste tinejdžer, da imate 165 kilograma, da vam svi govore da ste ružni kao monstrum Džaba iz Ratova zvezda, da vas niko ne voli, da niko ne želi da se druži s vama... E, pa ovaj mladić je prošao kroz ovakav jedan pakao – i preživeo!

  • 11
Foto: Instagram/Nathan_priestley Foto: Instagram/Nathan_priestley

Nejtan Prisli je sa samo 18 godina bio težak preko 165 kilograma. U školi, komšiluku i kuda god bi krenuo, vršnjaci su ga vređali i dobacivali mu ružne reči. Nejtan je sve dublje i dublje tonuo u depresiju.

Smršala je 55 kilograma! Saznajte kako (VIDEO)

- Oduvek sam bio predebeo. S godinama, zlostavljanje u školi doprinosilo je mojoj kilaži, jer sam stalno jeo i tešio se hranom. Bolelo me je to što ih podsećam na Džabu. Na kraju sam prestao potpuno da izlazim iz kuće i to je tako trajalo godinu dana – počinje svoju priču Nejtan.

Ovaj momak je smršao 150 kila, prestao da pije i sad je baš zgodan frajer! Ali, ima jedan problem (FOTO) (VIDEO)

Mislio je da je dotakao samo dno, nabavio pilule za spavanje i odlučio da okonča svoj život. Srećom, zbog toga što doza nije bila smrtonosna za njegovu kilažu, nije mu uspelo!

SMRŠAO 120 KILOGRAMA: Ali, sad mu je očajnički potrebna pomoć! (VIDEO)

Foto: Promo Foto: Promo

Ispostavilo se da je ovakvo jedno mračno iskustvo za ovog mladića bilo presudno. Odlučio je da, prestane da se samosažaljeva, uzme stvari u svoje ruke i život promeni iz korena.

- Nakon neuspelog pokušaja da se ubijem, shvatio sam da moram nešto da promenim i krenuo sam sa dijetom. Za početak sam iz ishrane izbacio sve slatkiše. Išao da trčim u četiri sata u zoru, da me niko slučajno ne vidi. U teretani sam vežbao u zamračenoj prostoriji, namenjenoj osobama s manjkom samopouzdanja - rekao je Nejtan.

Foto: Instagram/Nathan_priestley Foto: Instagram/Nathan_priestley

Nakon što je iz svog jelovnika izbacio čokoladice, čipseve i brzu hranu, osetio je simptome apstinencijalne krize, nalik gripu. Šećere je zamenio indijskim oraščićima i prešao na ishranu s minimalnim unosom ugljenih hidrata. U narednih osam meseci gubio je po šest kilograma mesečno.

Međutim, kao i mnogim drugima koji su smršali za kratko vreme, i njemu se pojavio neželjeni višak kože, ali je taj problem rešio vežbanjem i strpljivošću.

Foto: Instagram/Nathan_priestley Foto: Instagram/Nathan_priestley

Danas, Nejtan ima 21 godinu, upola manje kilograma i postao je fitnes-instruktor koji pomaže drugima sa sličnim problemom!

I to nije sve, on se prijavljuje na takmičenja u bodi bildingu kako bi pokazao ljudima svoju transformaciju.

- Želim da ljudi vide da je i te kako moguće postići ono što želite i da nikada nije kasno za to. Mnogo sam srećniji i u daleko boljem stanju nego pre samo tri godine. Zainatio sam se da pokažem svim nasilnicima iz moje prošlosti da mogu da postignem mnogo više nego oni – otkriva ovaj hrabri momak.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA