Ovaj recept ruske travarke će vam istopiti stomak za mesec dana!

- Zahvaljujući ovom receptu, grupa žena je uspešno smanjivala obim struka za 1 centimetar dnevno - tvrdi travarka

  • 12

Ukoliko imate problem sa salom na stomaku, vreme je da poslušate savet čuvene ruske travarke i probate njen čuveni melem.

10 trikova da odećom sakrijete svoju pravu kilažu

Eliminiše višak masnoće i vode iz tela, poboljšava funkciju mozga, pamćenje, sluh i vid.

Glavni sastojci ovog recepta su sveži ren, med i limun s korom. Prednosti meda i limuna za zdravlje su već dobro poznate, dok renu nije posvećeno dovoljno pažnje.

Narodni lek koji čisti jetru za 90 dana (RECEPT)

Slavna ruska travarka, doktorka Irina Stefanovska tvrdi:

- Zahvaljujući ovom receptu, grupa žena je uspešno smanjivala obim struka za 1 centimetar dnevno - tvrdi travarka.

Evo kako se i priprema:

Potrebno vam je 125 grama rena, 3 limuna i 3 kašičice meda.U blenderu usitnite ren. Uzmite tri limuna, isecite ih, izvadite koštice i zajedno s korom ih usitnite blenderom, a potom pomešajte s renom.

Nakon toga dodajte tri kašičice meda i sve dobro promešajte. Smesu držite u zatvorenoj teglici u frižideru.

Uzmite jednu kašiku melema dva puta dnevno uz obrok. Ovu smesu koristite 3 nedelje i videćete rezultate.

Ren je biljka s višegodišnjim zelenim listovima, belim korenom i oporim ukusom. Dolazi s Mediterana i zapadne Azije. U prehrani se najčešće koristi koren rena, ali često su vrlo ukusni i mladi listovi biljke.

Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor…) ren je izuzetno dobar kao lek.

Foto: Profimedia/Emotive images Foto: Profimedia/Emotive images

Njegova lekovita svojstva su poznata još iz antičke Grčke. Čak i 1.500 godina pre nove ere ljudi su ga koristili za ublažavanje bolova u leđima.

Neophodan je kao dodatak drugim jelima, posebno u masnoj hrani, jer pomaže kod probave. Ren čisti organizam, poboljšava metabolizam, smanjuje umor, a najviše se preporučuje dijabetičarima.

Stimuliše reprodukciju i razvoj korisnih bakterija u radu creva.

Sok od rena uništava bakterije koje izazivaju dizenteriju i tuberkulozu, salmonelu, kao i mnoge gljivice.

Pospešuje probavu stimulacijom izlučivanja želudačanih i crevnih sokova, žuči i enzima iz pankreasa. Ren stimuliše jetru, srce i cirkulaciju, a pomaže i kod reume.

(Telegraf.rs/ Izvor: portaloko.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • praks

    26. decembar 2015 | 13:12

    predpostavljam da je dobro zato sto je toliko gadno da ti se ni ne jede nista

  • vesna

    27. decembar 2015 | 20:42

    Dal je nekome ovo pomoglo da smrsa.

  • Bobo

    26. decembar 2015 | 08:26

    Jel treba ren, koren ili list i ako treba koren jel ga treba prvo skuvati pa ubaciti u blender

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA