DA VAM GUZA ISPADNE SAVRŠENO NA INSTAGRAMU: Zlatna pravila za kvalitetan BELFI (FOTO)

Muškarci su oduševljeni ovim trendom. Ako su uživali u slikama različitih guza, od sada će biti još zadovoljniji, jer ih čekaju prava mala savršenstva. A, možda i ne tako mala

  • 0

Nakon što je selfi trend rasturio internet, krenula je nova navala zvana belfi. To je zapravo isto što i selfi samo je guza u prvom planu. To je ime za naviku poznatih dama da same slikaju svoju zadnjicu.

NAJBOLJE GUZE SVETA: Pogledajte pet zanosnih belfija (FOTO)

Belfi postaje sve popularniji na društvenim mrežama, a mnoge poznate ličnosti su se priklonile ovom trendu. Kim Kardašijan je prva među njima koja je belfijem pokazala da je samo nekoliko meseci nakon porođaja vratila nekadašnju liniju, piše bugarski portal Woman.

Otkrićemo vam nekoliko tajni za savršen belfi. 

Izaberite seksi donji veš, a filteri na Instagramu će odraditi ostatak posla.

Osvetljenje je sve. Zauzmite odgovarajuću pozu i ugasite blic u slučaju da se fotografišete u ogledalu. Ako ga ne ugasite, u ogledalu će se u jednom delu pojaviti svetla tačka. A kad se već spominju ogledalima, pazite da se u pozadini ne vide neke prljave čarape na podu, jer će to definitivno ubiti seksepil.

A photo posted by #polishgirl on

OVE GUZE ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Novi trend trese Instagram! (FOTO) Zauzmite dobru pozu. Guza neka bude u prvom planu. Savetuje se da obujete visoke potpetice kako bi noge izgledale duže, a zadnjica zategnutije.

A photo posted by Belfie Queens on

Pre belfija, koristite losion za vašu guzu kako ne bi izgledala suvo, već hidrirano i seksi.

A photo posted by Belfie Queens on

Pogledajte koje su još slike popularne na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA