Evo kako će izgledati Amazonov 3D smartfon (FOTO)

Sajt BGR objavio je prve fotografije pametnog telefona koji će zvanično biti prikazan u junu. Otkrivene su i moguće specifikacije, HD ekran od 4.7 inča, dva gigabajta RAM memorije i neimenovani Qualcomm Snapdragon procesor

  • 4

Nedavno su se pojavila informacije o prvom pametnom telefonu kompanije Amazon, a danas su "procurele" i prve fotografije koje je objavio BGR. Nažalost, na slikama se telefon nalazi u zaštitnoj futroli pa se dizajn ne vidi najbolje, ali su otkrivene i njegove moguće specifikacije.

BGR tvrdi da je dijagonala ekrana ovog smartfona 4.7 inča, što znači da će biti malo manji u odnosu na najnovije modele kompanija HTC i Samsung. Displej neće biti u Full HD rezoluciji, već samo HD, odnosno 720p. Pokretaće ga, za sada neimenovani Qualcomm Snapdragon procesor i dva gigabajta RAM memorije.

Kao što se već spekulisalo, a fotografije to i potvrđuju, Amazon pametni telefon će imati čak šest kamera, pet napred i jednu pozadi. Zadnja će se koristiti za fotografisanje, jedna od prednjih za video čet, a ostale četiri će koje su locirane po uglovima pružaće korisnicima 3D prikaze bez potrebe za korišćenjem naočare.

Još uvek nije poznato na koji način će ova tehnologija funkcionisati. BGR pretpostavlja da će kamere pratiti poziciju lica korisnika tokom pomeranja telefona kako bi simulirale 3D perspektivu.

Telefon će biti predstavljen u junu, a u prodaji će se naći u septembru. Operativni sistem će biti Fire OS, Amazonova modifikovana verzija Androida. Cena još uvek ostaje misterija, ali će se više informacija sigurno pojaviti kako se bude bližilo vreme predstavljanja.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA