Evo kako bi izgledao Rolex pametni sat (VIDEO)

Iako još uvek nije najavljeno da će poznata kompanija ući na tržište pamentih satova, ovaj koncept nam savršeno prikazuje šta možemo očekivati ukoliko se to ikada desi

  • 4

Još u martu su prikazani prvi satovi sa Android Wear operativnim sistemom, LG G Watch i Moto 360. Oni će izgledati dosta elegantnije i lepše od ostalih, međutim jedan dizajnerski tim iz Nemačke napravio je koncept još ekskluzivnijeg Android Wear sata. U pitanju je jedan Rolex model u koji je ubačen pomenuti operativni sistem.

Ovaj koncept pokazuje kako bi izgledalo da tradicionalni izgled sata usvoji nešto moderno, kao što je Android Wear, u svoj sastavni deo, bez žrtvovanja njegovog dizajna.

Nažalost, još uvek nije najavljeno da li će neko od luksuznijih proizvođača, kao što je pomenuti Rolex na primer, ući na tržište pametnih satova. U međuvremenu ovaj koncept je lep uvid u ono što nas može očekivati u budućnosti.

Da li je ovo najlepši pametni sat koji ste ikada videli?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    14. maj 2014 | 23:09

    Za mesec ipo mi istice ugovor. Prodacu mobilni gasim karticu i vise necu da koristim mob. Bice mi tesko ali cu se potruditi. Sada imam po 2500min ka bilo kojoj mrezi i navucen sam na mob

  • NekoIzMase

    14. maj 2014 | 19:43

    Vrhunski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA