Ovo su novi Acer telefoni koje ćete moći da kupite kod nas (FOTO)

Kompanija Comtrade postala je ekskluzivni distributer Acer smart telefona za Srbiju, Bosnu, Makedoniju i Crnu Goru. Dva nova Acer modela, Liquid Z4 i Liquid Z5 pored odličnih karakteristika odlikuje i još jedna, veoma važna osobina: Pristupačna cena

  • 2

Na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu ovi napredni uređaji pobudili su ogromno interesovanje, a iz trenutne ponude izdvajaju se Dual SIM modeli Acer Liquid Z4 i Acer Liquid Z5.

Acer Liquid Z4

Pored mnogih vrhunskih karakteristika, model Liquid Z4 odlikuju kristalno čist i živopisan prikaz na ekranu od 4 inča, AcerRAPID funkcija za brzo pokretanje foto-aparata (čak i kada je uređaj isključen), veoma čist zvuk, znatna poboljšanja za reprodukciju glasa i još mnogo naprednih osobina.

Acer Liquid Z5

Ovaj smartfon pruža neverovatno iskustvo gledanja slika i video zapisa na velikom, jasnom ekranu od 5 inča. Supertanki dizajn profila od od 8,8 milimetara omogućava udobnu kontrolu telefona jednom rukom i jednostavno korišćenje svih njegovih mogućnosti.

Oba modela pokreće Jelly Bean 4.2.2 verzija Androida, imaju dvojezgarne procesore na 1,3 GHz i 512 MB RAM memorije. Kada je reč o memoriji za skladištenje podataka Acer Liquid Z4 i Z5 imaju 4 GB, s tim što podržavaju i microSD memorijsku karticu.

Novi modeli kompanije Acer mogu se pohvaliti i inovativnim funkcijama. AcerFLOAT je intuitivni korisnički interfejs koji omogućava prelazak iz jedne aplikacije u drugu, bez potrebe da se prethodna zatvori. Float Caller je notifikacija koja prikazuje dolazni poziv kao “mini-window pop-up” i ne prekida rad u određenoj aplikaciji, a AcerCloud je tu za lako deljenje multimedijalnih fajlova i dokumenta.

Acer Liquid Z4 dostupan je u crnoj i beloj boji, a Liquid Z5 u sivoj (Gentle grej) boji.

Pored vrhunskih karakteristika, inovacija poput selfie dugmeta (AcerRAPID), impresivnog dizajna i Dual SIM funkcionalnosti, oba Acer modela odlikuje i još jedna, veoma važna osobina: Pristupačna cena.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LN

    18. septembar 2014 | 16:12

    Koristio sam Acer telefon nekih godinu dana i izdržao je mnogo toga. Sada je kod rođaka i dalje radi odlično.

  • Bg

    17. septembar 2014 | 21:53

    Imam Acer E1,liquid,mogu vam reci da je extra,mnogo bolji od mnogih...brz,dual core 1Ghz ,1Gb ram...kamera 5mpx....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA