SJAJNA OPCIJA NA SKYPE-U: Sada možete voditi grupne video-pozive sa 25 osoba (FOTO) (VIDEO)

Skype je prva aplikacija koja je omogućila grupne video-pozive, tako da je sada za korak ispred Apple-ovog FaceTime-a, Facebook Messengera i Google Hangoutsa

  • 0

Grupni video-pozivi na Skype-u konačno su dostupni i na pametnim telefonima. Pomenuta opcija sada je dostupna korisnicima Android i iOS platformi u Severnoj Americi i zapadnoj Evropi, a u martu će postati dostupna širom sveta.

Kada pročitate ovaj tekst, odmah ćete instalirati Skype za Android!

U grupnim video-pozivima može da učestvuje do 25 osoba. S obzirom na to da su ekrani telefona prilično mali, Skype je pronašao nekoliko različitih načina kako da prilagodi gledanje svih učesnika konverzacije.

Korisnici sami mogu birati koje osobe će im uvek biti prikazane na ekranu.

Pogledajte kako mogu izgledati konverzacije:

Foto: Skype Foto: Skype

Ono što je za svaku pohvalu je to što grupni video-pozivi ne zahtevaju Skype nalog da bi se učestvovalo u njima. Korisnici sa Skype nalogom mogu pozvati bilo koga da učestvuje tako što će podeliti internet adresu poziva.

Skype je prva aplikacija koja je omogućila grupne video-pozive, tako da je sada za korak ispred Apple-ovog FaceTime-a, Facebook Messengera i Google Hangoutsa.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA