iPhone X stiže u mts 24. novembra (FOTO)

Počevši od 17. novembra, korisnici će moći unapred da naruče iPhone X na adresi www.mts.rs, dok će u prodaji biti dostupan 24. novembra

  • 4
Foto: Promo

iPhone X koji predstavlja budućnost pametnih telefona, sa revolucionarnim novim dizajnom i zadivljujućim prikazom na ekranu preko čitave površine uređaja, naći će se uskoro u mts ponudi.

Počevši od 17. novembra, korisnici će moći unapred da naruče iPhone X na adresi www.mts.rs, dok će u prodaji  biti dostupan 24. novembra. Moderno dizajnirani iPhone X napravljen je od stakla i nerđajućeg čelika, sa fenomenalnim Super Retina ekranom od 5,8 inča, A11 Bionic čipom sa neuronskim pogonom koji obezbeđuje proširenu realnost i sveobuhvatno iskustvo 3D igrica, bežično punjenje i Face ID, kojim se omogućava inovativan i bezbedan način otključavanja, provere identiteta i plaćanja.

TrueDepth kamera koja omogućava Face ID uvodi portretni režim snimanja sa portretnim osvetljenjem za prednju kameru, za selfije sa efektom dubine polja, i omogućava Animoji funkciju, koja snima i analizira preko 50 različitih pokreta mišića lica. iPhone X biće u ponudi u srebrnoj i svemirski sivoj boji.

Za potpune informacije o cenama, posetite www.mts.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja Subota

    13. novembar 2017 | 19:28

    Gospodo cena je 1149 eura,tako da znate,ali kod nas ce biti siguran sam 1500 eur. Pozz iz Nemacke i

  • Bond

    13. novembar 2017 | 21:28

    A sa pretplatom 2.100

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA