RADI MANOJLOVIĆ ŽIVOT BIO U OPASNOSTI: Evo kakav užas joj se desio u hotelu u Nemačkoj!

- U prvom trenutku nisam paničila jer smo mi bukvalno 15 minuta pre toga ušli u hotel i sve je bilo okej, pa sam mislila da je neka greška, da će alarm prestati - izjavila je pevačica

  • 6

Posle nastupa u Minhenu, u hotelu u kojem je bila smeštena Rada Manojlović je izbio požar, a pevačica je u opštoj panici koja je nastala, uspela da sa svojim menadžerom Sašom Đurićem i klavijaturistom Mišom Lagunom, na vreme da izađe na sigurno.  

- Rada je posle uspešnog nastupa, oko pet sati ujutru, legla u krevet ne sluteći da će nakon toga u hotelu doživeti traumu. Odjednom se upalio alarm i nastala je opšta panika! U prvi mah hotelom se pronela vest da je podmetnuta bomba, a kad se osetio i dim od vatre, ljudi su počeli da beže na sve strane. Osoblje se pobrinulo da svi gosti budu evakuisani, a ubrzo su stigli i vatrogasci, koji su ugasili vatru. Iako se sve odigralo u pola sata, delovalo je kao da je prošla cela večnost - otkriva izvor "Kurira" blizak pevačici a Rada napominje da se nije osećala nimalo prijatno.

- U prvom trenutku nisam paničila jer smo mi bukvalno 15 minuta pre toga ušli u hotel i sve je bilo okej, pa sam mislila da je neka greška, da će alarm prestati. Međutim, kad sam videla da svi gosti s našeg sprata silaze, onda smo se i mi pokupili i krenuli za njima. Vatrogasci su stigli za pet minuta, isključili alarm i rekli nam da je sve u redu i da možemo da idemo na spavanje. Sve u svemu, svašta doživimo na našim putovanjima - ispričala je Manojlovićeva.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARKO

    30. januar 2015 | 13:49

    Kako je ovo postala jeftina djevojka,a i odvratna,dok se takmicila,navijao sam za nju,ali se toliko promenila,da je to ne normalno,ubile je pare u glavu,a i u moral,pi

  • Bojan

    30. januar 2015 | 11:02

    Au šta joj se desilo....da ne poveruješ.

  • Ceca

    30. januar 2015 | 15:52

    Ma zabole me za Radu i za sve sponzoruse !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA