POLICAJCI PORUČILI RUŽICI: Trebalo bi da imaš seks sa Zmajem!

- Ružice, tamo u vili odmah da naskočiš na Zmaja - rekli su "organi reda" Veljkovićevoj

  • 9

Dok je Ružica Veljković u Palati pravde čekala da da izjavu u procesu protiv Andrije Markovića, koji ju je navodno tukao, učesnicu "Parova" je dočekalo neprijatno iznenađenje kada su je dvojica policajaca "posavetovala" šta bi trebalo da uradi kada se vrati u rijaliti.  

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Gastoz u seks akciji sa Šavijom, a pored njih Filip i Ružica vode ljubav! (VIDEO)

- Ružice, tamo u vili odmah da naskočiš na Zmaja. On je jedini potentan tamo, ostali imaju smoki u gaćama - kroz osmeh su se policajci šalili na njen račun, dok je Veljkovićeva odmahivala rukom i objašnjavala da je Zmaj ne zanima jer ona ima svog Filipa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sve se završilo kada se pojavio sudija koji je pozvao Ružicu da uđe, a dokoni policajci su nastavili svojim putem.

Inače, Ružica je odustala od tužbe protiv Markovića, međutim njen otac Aleksandar kaže da će uraditi sve da Akija strpa u zatvor zbog onoga što je uradio njegovoj ćerki, dok sa druge strane Markovićev otac Dragan tvrdi da je njegov sin žrtva nasilja, a ne Veljkovićeva.

Foto: Tv Hepi Foto: Tv Hepi

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • natasa

    29. maj 2015 | 10:53

    Nisam doktor, ali moje zapazanje na osnovu onog kako se je ova mlada devojka predstavila siroj javnosti, odnosno ono sto svakodnevno posmatramo preko malih ekrana, mozda bi roditelji ipak trebalo da se zabrinu jer ponasanje njihove cerke je ravno ponasanju drumske propalice i prostitutke. Agresivna je, promiskuitetna, sklona egzibiconizmu. Alkoholicarka i zaista joj treba pomoc u vidu hospitalizacije i lecenja jer sve to biti sa tako malo godina zivota je zaista strasno a jako tuzno. Roditelji takodje zbog zdravlja i zivota svoj cerke treba da se ukljuce na neku psiho terapiju da se vidi gde su pogresili a pogresili su mnogo. U koliko je tacno da je onaj balavac tuko i zlostavljao Ruzicu i to se dokaze trebalo bi i da ide u zatvor ali ono kako se ova devojka predstavila ja cisto sumnjam u istinitost njene tvrdnje. Mada nista nije iskljuceno jer je to isti sljam.

  • MiloS-Sherif

    30. maj 2015 | 02:57

    Roditelj ko roditelj uvek brani svoje dete ma kakvo bilo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA