CECINA ĆERKA POKRENULA SVOJ BIZNIS: Zarađivaće milione, nećete verovati o čemu se radi! (FOTO)

Anastasija Ražnatović je sa dečkom Kostadinom osnovala firmu, koja će im sigurno doneti mnogo para

  • 24

Iako ima samo 17 godina, Anastasija Ražnatović je, kako saznajemo, već osnovala privatnu firmu koja će predstavljati najveća imena sa srpske estrade.

Cecina ćerka je, uz ovu poruku Arkanu, ISPLAKALA SVE SUZE SVETA, a i vi ćete! (FOTO)

Nedavno je sa radom počela agencija "topNastup", čiji je idejni tvorac Cecina ćerka, a direktor Anastasijin dečko, Kostadin Terzić.

Printskrin: topnastup.com Printskrin: topnastup.com

Kako se navodi na sajtu njihove agencije, oni zastupaju interese poznatih pevača kao što su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Nikolić, Sandra Afrika, Nikolija Jovanović, Nataša bekvalac, Dara Bubamara i Saša Matić. Na impozantnom spisku izvođača nalazi se više od 50 pevača.

Printskrin: topnastup.com Printskrin: topnastup.com

A kako se navodi, ovaj projekat će biti posebno koristan ljudima koji organizuju privatne proslave, jer će im uštedeti vreme i novac, s obzirom da se za više izvođača mogu raspitati na jednom mestu.

Foto: Beogradnocu.com Foto: Beogradnocu.com

Na sajtu topnastup.com, može se pročitati i koje su prednosti njihove firme:

- Pored toga što su cene nastupa iste ili niže nego kada bi ste se dogovarali direktno sa izvođačem ili menadžerom, mi na svaki treći zakazani nastup dajemo 10 odsto popusta - navodi se, između ostalog, na internet stranici firme Cecine ćerke, koja će, ako ovaj biznis zaživi, sigurno mladoj Anastasiji doneti milione...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peragenije

    1. septembar 2015 | 13:34

    A ja sam mislio da ce da osnuje IT preduzece.

  • Dj.dju

    1. septembar 2015 | 16:59

    I ja sam sa 17 imao biznis...prodavao voce na kvantasu da bi kupio patike...a posle toga skupljao pare za fax. Zavrsio fax i radim za 50.000. I ona je na dobrom putu kao ja ;-)

  • maki

    1. septembar 2015 | 20:05

    sve je to cecin uspeh, da nije njena cerka niko ne bi ni cuo za nju, a kamoli ugovarao nastupe preko njene agencije, isto kao i terzin sin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA