OPASNO: Ogi Radivojević u teškom stanju završio u bolnici!

Pevač i kompozitor zaražen je varičela virusom koji mu je napao pluća i srce, zbog čega je prošle nedelje u polusvesnom stanju hospitalizovan

  • 4

Pevač i kompozitor Ognjen Radivojević prošle nedelje završio je u Urgentnom centru, gde je primljen u polusvesnom stanju.  Ognjenu je pozlilo još za vreme nastupa u Banjaluci. Tada nije obratio pažnju, jer je mislio da je u pitanju umor, ali se u Beogradu stanje naglo pogoršalo, a ispostavilo se da je zaražen virusom varičela boginja.

- Dobio je temperaturu preko 40 i njegova supruga je istog trenutka pozvala Hitnu pomoć. Ogi je odmah hospitalizovan jer je ustanovljeno da je zaražen varičela virusom (ovčje boginje). Na nesreću, pošto kod odraslih ima i komplikacija, njemu se virus spustio na pluća i srce. Prvih nekoliko dana je bio baš teško i kritično. Danima nisu mogli da mu spuste temperaturu - otkrio je izvor iz bolnice.

Najgore je sada prošlo i stanje mu je stabilizovano. On je i dalje pod jakom upalom pluća i leži u bolnici. Biće u bolnici još desetak dana, ali nije više na intezivnoj nezi. Uz njega je sve vreme bila i njegova supruga Biljana Lukić.

(A.V./Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.Lucic

    21. maj 2012 | 17:06

    Baš ste zlonamerni, kako mozete da kazete "Na srecu mu je virus zahvatio srce i pluca"????? Od takvih komplikacija moze da se umre, cak iako prizeljkujete tako nesto, ne mozete to napisati u novinama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA